Statistika našeho portálu

  • 103 251 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zažijte Westfield Days 2024 - Praha

17.10.2024 - 20.10.2024 Praha

Zažijte s Westfield Days v obchodním centru Westfield Chodov výjimečnou oslavu aktuálních trendů! Od 17. do 20. října vás čekají nejen nezapomenutelné nákupní zážitky, ale také jedinečný program, který odhalí, co aktuálně hýbe světem módy, beauty a technologií.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Westfield Chodov
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Zažijte s Westfield Days v obchodním centru Westfield Chodov výjimečnou oslavu aktuálních trendů! Od 17. do 20. října vás čekají nejen nezapomenutelné nákupní zážitky, ale také jedinečný program, který odhalí, co aktuálně hýbe světem módy, beauty a technologií. Navštivte tři stylové lounge zóny, zúčastněte se zajímavých workshopů a využijte k ulovení nových kousků Slevovou knížku se slevami až 30 % do vybraných obchodů. Sledovat můžete také napínavé klání influencerů, kteří mezi sebou poměří své módní cítění a make-up dovednosti. Vy jste ti, kdo rozhodne o vítězi! 

Výzva influencerů je jednou z novinek letošních Westfield Days, která proběhne přímo v prostorách Westfield Chodov. Známí influenceři z oblasti módy a beauty, jako Diana Vitkáčová a Míra Romaniv, se utkají s mikroinfluencery ve svých dovednostech a kreativitě – první den se představí tvůrci zaměření na fashion a druhý den budou v akci beauty influenceři. Soutěž odstartují mikroinfluenceři, kteří se v prvních kolech utkají o postup. Vítěz každé kategorie se pak postaví proti hlavní hvězdě, přičemž o konečném vítězi rozhodnou návštěvníci.

Během Westfield Days vás čeká pestrá nabídka workshopů. Milovníci beauty si užijí trendy v líčení. Další workshop vás provede tvorbou osobní vůně z esenciálních olejů a ukáže, jak zvolit ty nejlepší kombinace. Pro fanoušky sociálních sítí jsou připraveny semináře o aktuálních trendech na TikToku a Instagramu. 

Westfield Days nabídne návštěvníkům tematické lounge zóny pro jedinečný zážitek. Ve fashion lounge poskytnou stylistky Westfield Chodov zdarma poradenství o outfitech a trendech. Partnerem fashion lounge je francouzská značka Simone Pérèle. V beauty Estée Lauder lounge vás vizážistky nalíčí, naučí vás praktické make-up techniky a pomohou s výběrem produktů na míru vaší pleti. Milovníci technologií si přijdou na své ve speciální herní lounge Vodafone PLAYzone Arena, kde naleznou spoustu zábavy a interaktivních zážitků. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečné VR zážitky, simulaci řízení formule nebo Red Bull gaming ground. Oficiální partnerem je Vodafone PLAYzone Arena.  

K příležitosti Westfield Days si Westfield Chodov ve spolupráci s Vogue Art Projekt vytvořil originální saténový šátek, o který si budou moci návštěvníci zasoutěžit v kole štěstí. 

Kromě pestrého programu a tematických lounge se návštěvníci mohou těšit na Slevovou knížku, díky které ušetří až 30 %. Slevová knížka je k dispozici jak v tištěné verzi, tak v mobilní aplikaci. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a navštivte nás na Westfield Days – oslavě trendů, zábavy a inspirace! 

Další akce v okolí

Písničkování s Majdou a Petrem 2024…

19.10.2024 - 19.10.2024
Studio Ypsilon

Zábavné představení plné písniček pro děti ve věku 3–9 let

Meziškolní konference Rada mladších…

24.10.2024 - 24.10.2024
Zastupitelský sál,…

Organizace Dělej co tě baví, z. ú. připravuje na letošní podzim už 11. ročník projektu Rada mladších, v rámci kterého…

Inspirativní přednáška Zabijáci aut…

07.11.2024 - 07.11.2024
Divadlo Debut

Herečka Kateřina Janečková vám díky své unikátní metodě ukáže, jak tělo a mysl mohou harmonicky spolupracovat a stát se…

Křest knihy Samira Hausera Vyvrhel …

29.11.2024 - 29.11.2024
Futurum

Nekompromisní příběh českého krále zvrhlosti. Samir Hauser ve své biografii odhaluje pravou tvář devadesátek. Jak…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete