Statistika našeho portálu

  • 103 061 Akcí v kalendáři
  • 5 389 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Léto v Metropoli: Ninja park a další zábava pro děti i dospělé 2024 - Praha

15.06.2024 - 15.09.2024 Praha

Máte doma malého milovníka bojových umění, Ninja faktoru nebo snad želv Ninja? Tak to musíte zavítat do nákupního centra Metropole Zličín, kde na malé i větší bojovníky od 15. června do 15. září čeká unikátní Ninja park. Vyrazte si užít rodinné okamžiky plné pohybu a zábavy!

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Metropole Zličín
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Nákupní centrum Metropole Zličín představuje v rámci své letní sport zóny jedinečnou sportovní a zábavní atrakci: Ninja park. Čím je tak výjimečný? Hlavně pestrostí aktivit. Jeho součástí jsou totiž unikátní lanové dráhy, zábavné prolézačky, lezecké stěny, skákací sítě, ale i skluzavky a houpačky. To vše najdete ve sport zóně nákupního centra Metropole Zličín, která se rozprostře od 15. června do 15. září před vchodem číslo 3. Vstup do Ninja Parku je pro členy věrnostního klubu zcela zdarma.

Sportovní léto v Metropoli Zličín nabídne i další atrakce. K dispozici je interaktivní stěna SUTU WALL, jediná svého druhu v České republice, která prostřednictvím tří různých her prověří přesnost a rychlost, klidnější zábavu pro starší děti a dospělé poskytne hra petangue, jejíž vybavení je možné si na místě zapůjčit. A protože je v letních měsících důležitá také relaxace a odpočinek, v rámci areálu je připraven dostatek místa k sezení s příjemným stíněním. Návštěvníci si mohou oddechnout také na venkovní terase, která se nachází hned vedle Ninja parku.

Želvy Ninja, parkour show, freestyle sporty i dopravní hřiště pro děti

Sportovní zóna je všem zájemcům k dispozici od poloviny června do poloviny září, to ale není vše! Během léta se můžete těšit i na řadu speciálních akcí. V sobotu 22. června se mohou děti setkat se samotnými želvami Ninja a vyfotit se třeba s pravým Raphaelem a Donatellem! Těsně před začátkem prázdnin, 29. června, se koná exhibiční show parkouristů a skokanů na trampolínách, během které si odvážní návštěvníci budou moci vyzkoušet také seskok z výšky, tzv. bagjump.

Pro milovníky scooteringu a kol, zvláště pak BMX a freestylu, bude po celý srpen otevřená akční zóna, kde si budou moci po celý měsíc vždy od čtvrtka do neděle zkoušet jízdu zručnosti na mobilních překážkách a minirampě. Bude zde také možnost zapojit se do velké soutěže o freestyle koloběžku! Poslední prázdninový den pak bude patřit závěrečné exhibiční show profesionálních freestyle sportovců, autogramiádě a vyhlášení vítězů soutěže. Nový školní rok zahájí nákupní centrum Metropole Zličín Dnem bez úrazu s projektem "Rozhlédni se!" – Ten všem zájemcům přinese 7. září interaktivní tréninky, které děti naučí a upozorní, na co si dávat na chodníku a silnici pozor. Součástí bude také Markova sanitka, populární představení pro děti, které je zaměřené na učení první pomoci, a které se po úspěchu v roce 2022 opět vrátí.

Navštivte v létě nákupní centrum Metropole Zličín, místo plné zábavy, sportu a nezapomenutelných zážitků pro celou rodinu.  Další informace o Ninja parku a o letních akcích najdete na webových stránkách www.metropole.cz

Další akce v okolí

Vernisáž výstavy Kolbenspace / Tere…

19.09.2024 - 19.09.2024
Praha

Pragovka Gallery vás zve na výstavu Terezie Kusbach Kolářové Kolbenspace (20. 9. – 15. 12. 2024). Zahájení proběhne ve…

Beethoven – Rejcha – Haydn 2024 - P…

19.09.2024 - 19.09.2024
Betlémské nám. 255/4,…

Betlémská kaple, čtvrtek 19. 9. 2024 v 19.30 hodin

Dynamický odpočinek 2024 - Praha

19.09.2024 - 19.09.2024
Zlatnická 8

Cvičení je zaměřené na posílení zdravé koordinace pohybu těla, a to jak ve sportu, tak v každodenním životě.

Pohádkový Les - Hostivařský Lesopar…

21.09.2024 - 21.09.2024
Praha

Akce pro děti, zábava, aktivity, funactivity, pohádkové postavy, dárky pro děti, pódiový program, modelování balónků,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete