Statistika našeho portálu

  • 103 056 Akcí v kalendáři
  • 5 389 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

TIPY NA VÍKEND 7. – 8. září

Fotogalerie k článku

Praha

Čeká vás opravdu intenzivní zážitek s kultovní kapelou Tata Bojs, který nabízí letošní Biotopdays, které proběhnou 6. - 7. září v pražském Radotíně. Návštěvníky čeká nejprve promítání nového filmu Marka Najbrta tata_bojs.doc a poté koncert, který si kapela připravila speciálně pro tuto příležitost. Další den festivalu je věnován rodinám a sportu.

Středočeský kraj

Buďte součástí oslav piva v pivovaru Ferdinand v Benešově. V sobotu 7. září si benešovský pivovar nachystal 33. ročník pivovarských slavností. Kde jinde, než v pivovaru můžete ochutnat celý sortiment piv pod značkou Ferdinand. Navíc nová várka Vídeňského ležáku, a k tomu třeba skvělý burger? Kdo by si nedal říct.

Vysočina

Vyrazte na koncerty Xindla X a Monkey Business, setkání s legendární oštěpařkou Barborou Špotákovou a atletem Matyášem Novákem, letní kino, LEGO zónu a spoustu další rodinné zábavy a sportu. To vše vás čeká na ČEZFESTU Třebíč.

Jihočeský kraj

Máte rádi výzvy? Zúčastněte se nejpopulárnější sportovní akce na Třeboňsku s názvem Běh kolem Světa. Jedná se o rovinný kros, který téměř celý kopíruje naučnou stezku kolem nejkrásnějšího třeboňského rybníka – Světa.

Plzeňský kraj

Nenechte si ujít Pilsen Busking Fest 2024, která se již po jedenácté vrací do ulic Plzně! Těšte se na jednu z posledních letních párty, která proběhne od 5. do 8. září a věř, že program bude opět stát za to!

Karlovarský kraj

Karlových Varech proběhne tradiční Thermal street food market. Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu z celého světa a bohatý doprovodný program.

Ústecký kraj

Milovníci dobrého vína by si jistě neměli nechat ujít Chomutovský festival vína. Tento svátek vína se koná v sobotu 7. září 2024 na náměstí 1. máje. Ponořte se do světa vynikajících vín, lahodného streetfoodu a rytmu živé cimbálovky, to vše v centru Chomutova.

Liberecký kraj

Na Kristiánově proběhnou sklářské slavnosti. První sobotu v září míří tisíce návštěvníků na Sklářskou slavnost na Kristiánově. I tentokrát nabídne možnost uvidět na jednom místě a pod širým nebem velkou část sklářských a bižuterních technik a k tomu pestrý doprovodný program pro děti i dospělé.

Královéhradecký kraj

Náchodě se uskuteční tradiční Kuronské slavnosti. Náchodské Kuronské slavnosti vás zvou na vystoupení muzikantů a kapel z Náchoda a okolí, rozmanitý řemeslný trh regionálních produktů s tvořivými dílnami, slavnostní příjezd vévody s jeho družinou a další program. 

Pardubický kraj

Dny evropského dědictví budou otevírat veřejnosti brány Litomyšlských dvorků. V průběhu těchto dní ožijí některé dvory a dvorky v historickém jádru města Litomyšl. Akce je zaměřená na oživení památkových objektů, kulturu, propagaci města. Součástí programu jsou divadelní představení, výstavy, dílny a další aktivity po celém městě. 

Jihomoravský kraj

V Brně tuto sobotu proběhne Chillibraní v areálu Bzzzukot Brno – Židenice na hřišti u kavárny Rebelbean. Program bude postupně doplňován.

Zlínský kraj

Od 7. do 15. září 2024 budou po celé České republice probíhat Dny evropského dědictví. Akce, během které se veřejnosti otevřou brány nejzajímavějších památek a běžně nepřístupných objektů, se letos zúčastní i Památník Tomáše Bati ve Zlíně, který návštěvníkům nabídne 7. září bezplatný vstup na komentované prohlídky.

Olomoucký kraj

Přijeďte se podívat do Olomouce, jelikož začátek září bude opět patřit oslavám Dnů evropského dědictví. I letos si společně užijeme otevřené památky, komentované prohlídky, koncerty, výstavy a mnoho dalšího.

Moravskoslezský kraj

Přijeďte se podívat do Třince. Farmaceutická společnost STADA zanedlouho otevře své dveře pro veřejnost v rámci výstavy STADA EXPO 2024. Tuto jedinečnou a interaktivní multimediální expozici bude možné navštívit 7. a 9. září 2024 v Třinci. Výstava slibuje technologiemi nabitou cestu do historie i budoucnosti péče o zdraví, udržitelnosti a farmaceutických inovací.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

22.09.2024 - 22.09.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

POST-ROCK FEST Prague #02 2024

28.09.2024 - 28.09.2024
Cross club

Post-rock fest se 28. září vrací na místo činu do pražského Crossu.

Dny Marianne 2024 - Zlín

13.09.2024 - 16.09.2024
Zlaté jablko

Oblíbené dny výhodných nákupů jsou opět tady. Dny Marianne proběhnou od 13. do 16. září ve Zlatém jablku a nabídnou…

Zahrada Čech

13.09.2024 - 18.09.2024
Litoměřice

Oblíbený podzimní veletrh Zahrada Čech vstupuje letos do svého 48. ročníku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 16. září

Dnes má svátek Ludmila

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete