Statistika našeho portálu

  • 103 067 Akcí v kalendáři
  • 5 389 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

TIPY NA VÍKEND 14. – 15. září

Fotogalerie k článku

Praha

Roztančete své chuťové buňky na gastronomickém a kulturním festivalu Náplavkőőő, který nabídne od 13. do 15. září na pražské Náplavce nejautentičtější chutě a vůně Maďarska. A ano, bude i divoký čardáš!

Středočeský kraj

Dny evropského dědictví se budou slavit také na zámku Dolní Beřkovice u Mělníka. Místní oslavy Dnů evropského dědictví 2024 na zámku Dolní Beřkovice, mimořádně zpřístupněném pro veřejnost o víkendu 14. a 15. září.

Vysočina

Prohlídněte si elektrárnu Dukovany v noci. Do Jaderné elektrárny Dukovany můžete zavítat na speciální čtyřhodinovou noční prohlídku. Každý pátek večer se bude moci 32 návštěvníků starších 15 let podívat vedle infocentra i do střeženého prostoru elektrárny.

Jihočeský kraj

Připravte se na nezapomenutelný zážitek na Píseckém festivalu vína! Tento svátek vína se koná v sobotu 14. září 2024 v Palackého sadech. Ponořte se do světa vynikajících vín, lahodného streetfoodu a rytmu živé cimbálovky!

Plzeňský kraj

Podzim na Krašově. Vydejte se na romantický víkend na Krašov. Po příjemné procházce od parkoviště naučnou stezkou budete odměněni dechberoucími výhledy na řeku Berounku. Poseďte u ohně na hradním nádvoří a přineste si něco dobrého, co na něm můžete připravit.

Karlovarský kraj

Zastavte se na výstavě Rudolfa Junga s názvem Ohlédnutí v Galerii 4 Cheb. Galerie fotografie zve na retrospektivní výstavu k životními jubileu fotografa Rudolfa Junga.

Ústecký kraj

Nenechte si ujít tradiční veletrh Zahrada ČechLitoměřicích. Oblíbený podzimní veletrh Zahrada Čech, který patří mezi největší výstavy svého druhu nejen na Severu Čech, vstupuje letos do svého 48. ročníku. Výstava zaměřená na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody letos trvá 6 dní – od 13. 9. do 18. 9. Návštěvníci se mohou těšit na pestrost v sortimentu jednotlivých vystavovatelů, řadu novinek i bohatý kulturní program.

Liberecký kraj

Zúčastněte se 1. ročníku multižánrového festivalu HARMONY FEST na hradě Grabštejn, který pořádá spolek AstronAUT a Studio Kokos. Kromě ostřílených muzikantů jako Lenka Dusilová, Ladybirds, Jakub Lenz, Nasekáč a další, vystoupí finalisté autorsko-interpretační soutěže z celé ČR.

Královéhradecký kraj

Buďte součástí Královéhradeckých krajských dožínek. Letošní jubilejní 20. ročník Královéhradeckých dožínek přinese návštěvníkům bohatý a atraktivní program. Letos se dožínky opět promění ve dvoudenní oslavu, která se uskuteční 13. a 14. září v Šimkových sadech v Hradci Králové.

Pardubický kraj

Přijďte zažít úžasnou hudební show s oblíbenými postavami z pohádky Máša a medvěd! Toto nerozlučné duo přijíždí do více než 30 míst po celé ČR se zbrusu novou show plnou rošťáren, nových písniček a hlavně se spoustou zábavy a smíchu! Show proběhne v Pardubicích 14.9. v Ideonu.

Jihomoravský kraj

Přijeďte se podívat na ČEZFEST 2024 do Hodonína. Nenechte si ujít koncerty Tomáše Kluse a Mňága a Žďorp. Setkáte se také s mladým atletem a hodonínským rodákem Filipem Sasínkem. Čeká Vás letní kino, LEGO zóna a spoustu další rodinné zábavy a sportu.

Zlínský kraj

Ve Zlíně proběhnou dny Marianne. Oblíbené dny výhodných nákupů jsou opět tady. Dny Marianne proběhnou od 13. do 16. září ve Zlatém jablku a nabídnou slevy na oblečení, kosmetiku, šperky, elektroniku, domácí potřeby a další.

Olomoucký kraj

Podívejte se na výstavu pohlednic v Zábřehu. Město Zábřeh si v letošním roce připomíná 770 let své existence. Při této příležitosti byla připravena výstava prezentující soubor více než tří stovek pohlednic a fotografií z období od konce 19. století do 90. let 20. století.

Moravskoslezský kraj

14.9. 2024 proběhne Příborské muzejní ráno. Centrum tradičních technologií zahajuje každoročně Dny evropského dědictví v Příboře Muzejním ránem. To je pokaždé věnováno konkrétnímu zajímavému hudebnímu nástroji.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

22.09.2024 - 22.09.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

POST-ROCK FEST Prague #02 2024

28.09.2024 - 28.09.2024
Cross club

Post-rock fest se 28. září vrací na místo činu do pražského Crossu.

Zahrada Čech

13.09.2024 - 18.09.2024
Litoměřice

Oblíbený podzimní veletrh Zahrada Čech vstupuje letos do svého 48. ročníku.

Brambory na Pankráci 2024 - Praha

16.09.2024 - 22.09.2024
Praha 4

Jak chutnají vdolky z brambor, a navíc naslano? Odpověď zjistíte v podniku Brambory na Pankráci. Někdo má rád vdolky,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 18. září

Dnes má svátek Kryštof

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete