Statistika našeho portálu

  • 102 974 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Glass Fest Karlovy Vary

12.08.2017 Karlovy Vary

Festival uměleckého skla je podobně jako v minulých letech koncipován jako pravidelná přehlídka autorského současného skla v prostorách přízemí a patra Vřídelní kolonády, kde se představí výtvarníci z ČR a z dalších zemí, tentokrát jako hosté na výstavě hlavního umělce ak. mal. Jiřího Šuhájka.Akademický malíř, sklářský výtvarník Jiří Šuhájek je všeobecně uznávaný umělec, který ve svých…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Karlovy Vary, Vřídelní kolonáda
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Karlovy Vary

Fotogalerie k článku

Festival uměleckého skla je podobně jako v minulých letech koncipován jako pravidelná přehlídka autorského současného skla v prostorách přízemí a patra Vřídelní kolonády, kde se představí výtvarníci z ČR a z dalších zemí, tentokrát jako hosté na výstavě hlavního umělce ak. mal. Jiřího Šuhájka.

Akademický malíř, sklářský výtvarník Jiří Šuhájek je všeobecně uznávaný umělec, který ve svých čtyřiasemdesáti letech stále aktivně tvoří a vyučuje na školách. Jiří Šuhájek absolvoval vedle VŠUP v Praze – Umprum pod vedením prof. Stanislava Libenského v šedesátých letech také Royal College of Art v Londýně.

Již padesát let sklárna Moser realizuje řadu designových výrobků, které navrhl. Několikametrové sochy Jiřího Šuhájka, provedené ze skla a kovu, zdobí prostranství před sklárnou Moser, která také přislíbila podporu Festivalu uměleckého skla a letošní výstavě.

zdarma

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete