Statistika našeho portálu

  • 103 056 Akcí v kalendáři
  • 5 389 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ubytování v soukromí - Vladimír Lacina - Kořenov

Kořenov

Chystáte se na hory? Pak naše nabídka kvalitního ubytování v soukromí za přijatelné ceny je právě pro vás! Dva samostatné objekty umístěné v sousedství. V každém objektu je hostům k dispozici vybavená kuchyň s jídelním koutem, která zároveň slouží jako společenská místnost s TV/SAT. Vybavení kuchyně: lednice, sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar. V létě k dispozici zahrada s posezení…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Příchovice 497, Kořenov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Kořenov

Fotogalerie k článku

Chystáte se na hory? Pak naše nabídka kvalitního ubytování v soukromí za přijatelné ceny je právě pro vás! Dva samostatné objekty umístěné v sousedství. V každém objektu je hostům k dispozici vybavená kuchyň s jídelním koutem, která zároveň slouží jako společenská místnost s TV/SAT. Vybavení kuchyně: lednice, sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar. V létě k dispozici zahrada s posezením, možnost grilování. Letní koupání u obou objektů. Parkování přímo u objektu, garážování – 3 stání. Restaurační zařízení v dostatečné kapacitě nedaleko objektu, včetně hotelů a diskoték. V blízkosti bowling, kulečník a minigolf.

Možnosti stravování

Vybavená kuchyň, restaurace v okolí.

Popis okolí

Oblast Kořenova a Příchovic vám nabízí krásnou přírodu, mnoho tipů na výlety, sportovní vyžití ...

Tipy na výlet po okolí

Turistika, cykloturistika, možnost zapůjčení horských kol přímo v objektu, tenisové kurty včetně kryté haly a bowling v místě, Tanvaldu a v Harrachově, minigolf v Příchovcích, vyjížďky na koních – jízdárna v Horním Polubném a v Kořenově. Koupání – přehrada v Jablonci nad Nisou (16 km), bazény.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete