Statistika našeho portálu

  • 103 278 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Tomy 2 - Horní Planá

Horní Planá

Penzion Tomy - Solo Pihlov s vlastní soukromou pláží a restaurací. Penzion je ideální pro rodinnou dovolenou na Lipně, školy v přírodě, sportovní soustředění, svatby, firemní akce a různé jiné akce na Lipně. Půjčovna lodí, šlapadel, kol, sportovního náčiní. Za penzionem hřiště na volejbal, nohejbal, ohniště, zahrádka.Ubytování: pokoje s vlastním příslušenstvím.2, 3, 4, 5,-lůžkové. os./noc- od 300…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pihlov 46, Horní Planá
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Horní Planá

Fotogalerie k článku

Penzion Tomy - Solo Pihlov s vlastní soukromou pláží a restaurací. Penzion je ideální pro rodinnou dovolenou na Lipně, školy v přírodě, sportovní soustředění, svatby, firemní akce a různé jiné akce na Lipně. Půjčovna lodí, šlapadel, kol, sportovního náčiní.

Za penzionem hřiště na volejbal, nohejbal, ohniště, zahrádka.

Ubytování: pokoje s vlastním příslušenstvím.2, 3, 4, 5,-lůžkové. os./noc- od 300,- Kč dítě do 3 let zdarma. V ceně není zahrnut rekreační poplatek 21,-Kč osoba den.

Platební podmínky: Rezervace ubytování je podmíněna zaplacením zálohy za ubytování složenkou nebo převodem na bankovní účet, do 14 dnů od uskutečnění rezervace.

Možnosti stravování

Stravování v penzionu s výbornou českou kuchyní. Snídaně 70,-Kč švédské stoly Oběd 80,-Kč Večeře 100,-Kč polévka, výběr ze dvou jídel Restaurace Vinárna Herna Zapůjčení grilu na soukromou párty.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete