Statistika našeho portálu

  • 102 974 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Mlýn - Sedlec-Prčice

Sedlec-Prčice

Penzion nabízí 10 útulných a prostorných pokojů s vlatním sociálním zařízením, plazmovou televizí, satelitem a internetovým připojením.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Staré Mitrovice 2, Sedlec-Prčice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Příbram
Obec
Sedlec-Prčice

Fotogalerie k článku

Penzion nabízí 10 útulných a prostorných pokojů s vlatním sociálním zařízením, plazmovou televizí, satelitem a internetovým připojením.

Možnosti stravování

Restaurace je v provozu každý den a kromě hotových poledních jídel nabízí dostatečnou nabídku hovězího, vepřového, drůbežího masa, na jídelníčku samozřejmě nechybí rybí speciality. Nadšený lovec si po domluvě může ulovit svou rybu v Zámeckém rybníku, která mu bude chutně připravena.

Popis okolí

 

Penzion Mlýn Staré Mitrovice se nachází v turisticky vyhledávané oblasti Českého Meránu a České Sibiře, která nabízí široké spektrum vyžití jak v letním tak i zimním období. Byl vybudován citlivou přestavbou z původního mlýna s pilou, jež byl datován před začátkem 16.století. Nachází se v obci Mitrovice na hrázi Zámeckého rybníka.

Tipy na výlet po okolí

Blízké okolí penzionu je vhodné pro různorodé turistické, sportovní i relaxační vyžítí. V zimním období je největším lákadlem lyžařský areál Monínec (6 km) se čtyřsedačkovou lanovkou a 1,2 km dlouhou sjezdovkou. Areál je v zimě v provozu denně, s možností i večerního lyžování. Dostatek sněhu zajišťuje velké množství sněžných děl. Kromě lyžování nabízí areál snowtubing a na hřebenech a po okolí jsou upravovány běžkařské stopy. V letním období jsou asi největším lákadlem cyklistické vyjížďky po malebném okolí (kolem penzionu vede cyklostezka Praha – Vídeň), turistické stezky, golfový areál u Monínce, případně projížďky na koních po okolí v nedalekém statku Vratkov.?

Mapa

Zajímavé akce v okolí

ROCK in Příbram 2024

21.09.2024 - 21.09.2024
Příbram

Rockový festival Rock in Příbram 2024 nabídne přehlídku předních českých a slovenských rockových kapel! Nenechte si…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete