Statistika našeho portálu

  • 103 056 Akcí v kalendáři
  • 5 389 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Lukov - Lukov

Lukov

Penzion LUKOV leží ve velmi klidné části obce Lukov. Obec Lukov leží uprostřed Národního parku Podyjí, na břehu řeky Dyje. Celá oblast národního parku se pyšní pohádkově krásnou přírodou s hustými lesy, zachovanou díky hraničnímu pásmu, které ji chránilo až do roku 1990 před masovou turistikou. Dodnes je zde možno vidět pozůstatky železné opony. Penzion je umístěn v novostavbě na soukromém oploce…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lukov 54, Lukov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Lukov

Fotogalerie k článku

Penzion LUKOV leží ve velmi klidné části obce Lukov. Obec Lukov leží uprostřed Národního parku Podyjí, na břehu řeky Dyje. Celá oblast národního parku se pyšní pohádkově krásnou přírodou s hustými lesy, zachovanou díky hraničnímu pásmu, které ji chránilo až do roku 1990 před masovou turistikou. Dodnes je zde možno vidět pozůstatky železné opony. Penzion je umístěn v novostavbě na soukromém oploceném pozemku v rozlehlé udržované zahradě, s možností venkovního posezení. Parkování vozidel je bezplatné, pro Vaše jízdní kola je uzamykatelný prostor. Samotné ubytování je ve dvou 2-lůžkových a jednom 4-lůžkovém pokoji - tento se sestává ze dvou samostatných, průchozích, pokojů, každý se dvěma lůžky. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení: sprchu, WC,fén na vlasy, možnost přistýlky.

Možnosti stravování

V místní reszauraci, nebo pro jednoduchou přípravu jídel je k dispozici kuchyňka vybavená chladničkou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí a elektrickým vařičem.

Popis okolí

V okolí jsou ideální podmínky jak pro pěší tak i cykloturistiku.

Tipy na výlet po okolí

Samotný Národní park Podyjí, historické město Znojmo, Vranovsko - přehrada, zámek, termální lázně v rakouském Laa an der Thaya a mnoho dalších.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete