Statistika našeho portálu

  • 103 056 Akcí v kalendáři
  • 5 389 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Ham-ham - Znojmo

Havraníky

Velmi kvalitní a přitom levné ubytování v Národním parku Podyjí v sousedství cyklotras a vinných sklípků. Za poplatek je možno používat internet. Hostům dále nabízíme posezení v letní zahrádce s grilem a možnost parkování na našem parkovišti u budovy. Pro cyklisty je zdarma k dispozici úschovna kol v prostorách pensionu, popřípadě zapůjčení kol za poplatek. Za poplatek umožníme rovněž ubytování s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Havraníky - Znojmo 136, Havraníky
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Havraníky

Fotogalerie k článku

Velmi kvalitní a přitom levné ubytování v Národním parku Podyjí v sousedství cyklotras a vinných sklípků. Za poplatek je možno používat internet. Hostům dále nabízíme posezení v letní zahrádce s grilem a možnost parkování na našem parkovišti u budovy. Pro cyklisty je zdarma k dispozici úschovna kol v prostorách pensionu, popřípadě zapůjčení kol za poplatek. Za poplatek umožníme rovněž ubytování s menšími psy.

Možnosti stravování

Stravování je v přízemní restauraci penzionu.

Popis okolí

Pension s restaurací HAM-HAM NATIONAL PARK se nachází přímo v ochranném pásmu NÁRODNÍHO PARKU PODYJÍ, dva kilometry od hraničního přechodu, přímo u silnice spojující Znojmo s rakouským městem Retz. Značené cyklotrasy vedou obcí s mnoha sklípky a ochutnávkovým stánkem slavné vinařské společnosti Znovín v sousední vinici. Pension National park je novou budovou s dvou až čtyřlůžkovými pokoji se sociálním zařízením a barevnou televizí s možností příjmu satelitního vysílání na pokoji.

Tipy na výlet po okolí

Výlety na kolech do Národního parku Podyjí- Thayatal. Středoevropský unikát - Havranické vřesoviště, Kamenné moře, kaňon koryta řeky Dyje s vysutým lanovým mostem, světoznámá vinice Šobes, Pustý vrch s rozmanitou stepní vegetací, Karlův hrad, hraniční vojenské pevnosti z druhé světové války, malovaný sklep v Šatově, vinařská cyklistická stezka, románská rotunda Svaté Kateřiny, Znojemský hrad, znojemské podzemí, muzeum, Vranovská přehrada, státní zámek Vranov, hrad Bítov, unikátní barokní vodní mlýn ve Slupi, Jaroslavický rybník největší na Jižní Moravě.Výlety do RakouskaTermální lázně v Laa a/d Thaya, město Retz, romantický hrad v Hardegu, moderní nerezová koupaliště za velmi přijatelné ceny pro rodiny.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete