Statistika našeho portálu

  • 102 974 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel SPORT Zruč - Senec

Zruč-Senec

Hotel otevřený v roce 2008 nabízí ubytování v celkem 25 pokojích. Ubytování je možné v jedno, dvou a třílůžkových pokojích a 2 třílůžkových apartmánech. Pro rodiny s dětmi je možné připravit přistýlky, popřípadě zapůjčit dětskou postýlku. Přímo v hotelu mohou hoteloví i nehoteloví hosté navštívit relaxační centrum s posilovnou, saunou a vířivkou. Nebo si vybrat z naší široké nabídky masáží. Samoz…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sportovní 515, Zruč-Senec
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Plzeň-sever
Obec
Zruč-Senec

Fotogalerie k článku

Hotel otevřený v roce 2008 nabízí ubytování v celkem 25 pokojích. Ubytování je možné v jedno, dvou a třílůžkových pokojích a 2 třílůžkových apartmánech. Pro rodiny s dětmi je možné připravit přistýlky, popřípadě zapůjčit dětskou postýlku. Přímo v hotelu mohou hoteloví i nehoteloví hosté navštívit relaxační centrum s posilovnou, saunou a vířivkou. Nebo si vybrat z naší široké nabídky masáží. Samozřejmostí je možnost ubytování s vaším čtyřnohým mazlíčkem. Přímo před hotelem je uzamykatelné parkoviště. Wi-fi v celém areálu.

Možnosti stravování

Stravování je možné v restauraci přímo v budově hotelu. Snídaně je v ceně ubytování.

Popis okolí

Součástí hotelu je sportovní areál s 5 antukovými tenisovými kurty, 2 hřišti na beach volejbal, 2 hřišti na volejbal/nohejbal, víceúčelovou plochou s lajnováním pro všechny míčové sporty-velikosti basketbalového hřiště. V areálu je dále travnatá plocha na fotbálek, venkovní stolní tenis, pro nejmenší trampolína a pískoviště. Mimo sportovišt v areálu je v těsné blízkosti k dispozici travnaté fotbalové hřiště a hřiště 4. generace s umělým travnatým povrchem. 

V obci Zruč - Senec je oblíbené muzeum letecké techniky Air Park Zruč.  V okolí je možnost pěší i cykloturistiky. Ke koupání v letních měsících jsou vhodné bolevecké rybníky, které jsou cca 4 km od hotelu. 

Tipy na výlet po okolí

Air Park Zruč, město Plzeň, hrad Radyně, zřícenina hradu Věžka, Hromnické červené jezírko

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete