Statistika našeho portálu

  • 103 278 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Lesní Krčma - Waldschenke - Loučovice

Loučovice

V malebné krajinné oblasti Šumavy se nachází Hotel LESNÍ KRČMA - WALDSCHENKE, který poskytuje svým hostům prvotřídní služby pro rodinnou rekreace i firemní akce. Hotel disponuje jídelnou, seminární místností s kapacitou 45 míst, recepcí, restaurací a letní zahrádku. Seminární místnost je ideální místo pro konání školení, konferencí, pracovních setkání, recepcí, ale i rodinných oslav - …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Loučovice 55, Loučovice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Loučovice

Fotogalerie k článku

V malebné krajinné oblasti Šumavy se nachází Hotel LESNÍ KRČMA - WALDSCHENKE, který poskytuje svým hostům prvotřídní služby pro rodinnou rekreace i firemní akce. Hotel disponuje jídelnou, seminární místností s kapacitou 45 míst, recepcí, restaurací a letní zahrádku. Seminární místnost je ideální místo pro konání školení, konferencí, pracovních setkání, recepcí, ale i rodinných oslav - svateb, promocí atd. Kapacita hotelu Lesní Krčma je 45 lůžek ve tří a dvou lůžkových pokojích. K dispozici je i 10 jednotlivých přistýlek. Součástí každého pokoje je sociální zařízení včetně sprchového koutu a WC, a také lednička a televizor. Součástí dvoulůžkových pokojů je i možnost využití balkonů hotelu.

Možnosti stravování

Hotel má stylovou restauraci s krbem, s příjemným posezením pro 45 hostů. V létě možno využít zahrádku s obsluhou pro 45 hostů.

Popis okolí

Hotel stojí v obci Loučovice, vzdálené Lipno při západu slunce 6 km od Vyššího Brodu, 35 km od Českého Krumlova , 14 km od hraničního přechodu Guglwald v Rakousku a 1 km od hráze přehrady Lipno. V blízkém i vzdáleném okolí hotelu najdete krásnou přírodu, lesy, louky. Proto je hotel vhodný pro rekreaci - procházky, houbaření, turistiku, sport, a to v jakémkoli ročním období.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete