Statistika našeho portálu

  • 102 974 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Koruna - Prachatice

Prachatice

Hotel se nachází v půvabném prostředí renesančního centra města.Nabízí ubytování 20 dvoulůžkových pokojích s možností 10 přistýlek v.Pokoje jsou vybaveny koupelnou,WC, SAT.Hotelová restaurace uspokojí i náročnější zákazníky specialitami staročeské i krajové kuchyně.Stylové prostředí středověkého domu nabízí využití restaurace,salonků i vinárny pro slavnostní přeležitosti,svatby,rauty,pracovní sch…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Velké náměstí 48, Prachatice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Prachatice

Fotogalerie k článku

Hotel se nachází v půvabném prostředí renesančního centra města.Nabízí ubytování 20 dvoulůžkových pokojích s možností 10 přistýlek v.Pokoje jsou vybaveny koupelnou,WC, SAT.Hotelová restaurace uspokojí i náročnější zákazníky specialitami staročeské i krajové kuchyně.Stylové prostředí středověkého domu nabízí využití restaurace,salonků i vinárny pro slavnostní přeležitosti,svatby,rauty,pracovní schůzky.Bezbariérový přístup pouze do restaurace.

Možnosti stravování

pro organizované skupiny lze dohodnout předem polopenzi nebo plnou penzí, velice dobré zkušenosti máme s výběrem jednotného jídla pro celou skupinu vše se plánuje dopředu , aby hosté byli rychle obslouženi a spokojeni- polopenze snídaně - formou švédského stolu večeře - výběrem jídel předem- plná penze - snídaně formou švédského stolu, obědy a večeře výběrem předem

Popis okolí

Krytý bazén, sauna, fitcentrum vzdálenost od hotelu 450m, pro turisty a cykloturisty jsou v okolí připraveny trasy vedoucí lesem,které jsou v zimním období pak využíváné pro běžecké lyžování. Pro sjezdové lyžaře a snowboarding jsou ideální podmínky - sportovní areál na Zadově.Pro pěší turistiku doporučujeme rozhlednu Libín a Kleť, Hora Boubín – Boubínský prales.

Tipy na výlet po okolí

Různé výlety po nedalekých památkách např. Husův domek v nedalekém Husinci 6km,Zámek Kratochvíle 16km, Vimperk 20km , Lovecký zámek u Hluboké 40km, České Budějovice 50km, Orlík a Zvíkov 60km, Český Krumlov 35km.U Bavorova se nachází hradní zříceniny Helfenburku - rožmberský gotický hrad.Ve Strakonicích , hrad s věží , která se nazívá Rumpál. Nedaleko Prachatic – zříceninahradu Hus.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete