Statistika našeho portálu

  • 103 272 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Ambra

Zlín

Hotel Ambra Luhačovice.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Solná 1055, Luhačovice
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Zlín
Obec
Zlín
www.hotel-ambra.cz
https://www.facebook.com/ambrahotel/
recepce@hotel-ambra.cz
+420 577 154 154
Recepce

Fotogalerie k článku

Vybavení

wifi
Fén
Minibar
Parkování
TV
Ručníky

Popis ubytování

Hotel Ambra je moderně vybavené zařízení, které nabízí kvalitní ubytování, stravovací služby a relaxaci v Centru vitality. Hotel najdete v klidném prostředí u lesa, od centra lázeňského městečka asi 450 m. Můžete si odpočinout v malebné přírodní scenérii Bílých Karpat, která bezprostředně obklopuje náš hotel.

Oblibu u klientů si získal klidem, pohodou a přátelskou atmosférou. V základní nabídce služeb jsou pobyty, hotelové ubytování, vzdělávací a prezentační firemní pobyty a individuální i skupinové programy sestavené na přání. Naši stálou nabídku během roku aktuálně doplníme o pobyt velikonoční, prázdninový, aj. Informace najdete na našich webových stránkách. 

Ubytování Luhačovice, wellness, restaurace, lázně Luhačovice a jejich příjemné prostředí využijete nejen pro vlastní odpočinek a relaxaci, ale i pro firemní akce a školení. Pod jednou střechou Vás čeká pohodlí a odpočinek v nadstandardně prostorných pokojích a zároveň výborná kuchyně s bohatým výběrem jídel a nápojů v restauraci, lobby baru a letní zahrádce. Nezbytným doplňkem a chloubou je vnitřní hotelový bazén s protiproudy a whirlpoolem, jeden z největších v Luhačovicích. Moderní balneoprovoz Centrum vitality nabízí širokou škálu léčebných a velmi vyhledávaných procedur. Ke komfortu samozřejmě patří podzemní garáže a parkoviště přímo u hotelu. Díky přízni a důvěře klientů získal hotel v prestižní soutěži Czech Hotel Awards o Hotel roku v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů 1. místo ve Zlínském kraji a tím potvrdil, že patří mezi špičku ubytovacích kapacit v Luhačovicích i blízkém okolí. Příjemné prostředí a nadstandardně prostorné pokoje i apartmány poskytují pohodlí, výborná kuchyně gurmánské zážitky a moderní balneoprovoz Centrum vitality relaxaci a odpočinek. V základní nabídce služeb jsou: -  pobyty - hotelové ubytování - vzdělávací a prezentační firemní pobyty - individuální i skupinové programy sestavené na přání Naši stálou nabídku rozšiřujeme o speciální pobyty jako např. sportovní víkendové pobyty, prázdninové pobyty pro rodiny s dětmi a pobyty na závěr roku. Denně aktualizujeme naši Last minute nabídku. Ambra má vhodné podmínky pro pořádání vzdělávacích kurzů, prezentací či porad. Nabízí možnost pronájmu pro menší a střední akce včetně jejich kompletního zajištění technikou a službami. Pracovní část lze doplnit relaxací v Centru vitality (bazén, whirlpool, procedury).

Stravování:

Klimatizovaná restaurace s kapacitou 100 míst, lobby bar, letní terasa, polopenze u  pobytů: snídaně formou bufetu, večeře teplý bufet - polévka, 4 hlavní jídla, zeleninové a ovocné saláty, dezert, nápoj * teplý bufet zahrnuje široké spektrum pokrmů. Hostům předkládáme tradiční jídla české kuchyně, moravské speciality, bezmasé pokrmy, jídla mezinárodní kuchyně i racionální stravu. Nabídka je denně obměňována, provozní doba: snídaně 7,30 - 10 hodin, večeře 17,30 - 20 hodin. 

 

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Strašidelný zámek Zlín - 2024

01.11.2024 - 02.11.2024
zlínský zámek

Strašidelný zámek: Přijďte se bát!

Louskáček - lední show spojená s ba…

08.11.2024 - 08.11.2024
Trinity Bank Aréna…

Jedinečná scénografie představení umožní divákům sledovat nejen vystoupení krasobruslařů na ledě, ale i baletních…

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Sl…

27.10.2024 - 27.10.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Slušovic.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete