Statistika našeho portálu

  • 102 974 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Nová Bystřice - Nová Bystřice

Nová Bystřice

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaných apartmánech v blízkosti centra Nové Bystřice. Jedná se o dvoupodlažní objekt s podkrovím. Apartmány jsou vybaveny novým nábytkem. AP č. 1 - 3+kk, 6 lůžek - 2 ložnice po 2 lůžkách a pokoj s KK a rozkl. gaučem pro 2 os.AP č. 2 - 2+kk, 5 lůžek - ložnice se 3 lůžky a pokoj s KK a rozkl. gaučem pro 2 osoby. AP č. 3 - 3+kk, 6 lůžek - ložnice se 2 samostatnými…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nádražní 449, Nová Bystřice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Nová Bystřice

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaných apartmánech v blízkosti centra Nové Bystřice. Jedná se o dvoupodlažní objekt s podkrovím. Apartmány jsou vybaveny novým nábytkem.

AP č. 1 - 3+kk, 6 lůžek - 2 ložnice po 2 lůžkách a pokoj s KK a rozkl. gaučem pro 2 os.

AP č. 2 - 2+kk, 5 lůžek - ložnice se 3 lůžky a pokoj s KK a rozkl. gaučem pro 2 osoby.

AP č. 3 - 3+kk, 6 lůžek - ložnice se 2 samostatnými lůžky, ložnice s dvoulůžkem a pokoj s KK a rozkl. gaučem pro 2 osoby.

AP č. 4 - 2+kk, 5 lůžek - ložnice se 3 lůžky a pokoj s KK a rozkl. gaučem pro 2 osoby.

AP č. 5 - 2+kk, 4 lůžka - v podkroví, ložnice s dvoulůžkem a pokoj s KK a rozkl. gaučem pro 2 osoby.

Každý apartmán má své vlastní nově zrekonstruované sociální zařízení. Každý apartmán je vybaven: - kuchyňský kout vybavený ledničkou, vařičem, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou a sadou nádobí pro 6 osob. - rozkládací gauč - 2 lůžka obývací pokoj - postele, noční stolky, šatní skříň ložnice - televizní přijímač 14 programů, mini věž s DVD přehrávačem - povlečení, ručníky, utěrky

Možnosti stravování

V každém apartmánu je vybavená kuchyňka a mikrovlnou troubou, lednicí a vařičem.

Tipy na výlet po okolí

Nová Bystřice se nachází v přírodní oblasti "Česká Kanada", bohaté na krásná přírodní zákoutí, rybníky, lesy a louky. Mimo to nabízí svým návštěvníkům i řadu kulturních památek. Za návštěvu stojí zřícenina hradu Landštejn, překrásné městečko Slavonice - městská památková rezervace s kostelem a labyrintem podzemních chodeb. Opravdovou raritou je úzkokolejná železnice, která spojuje Novou Bystřici s okresním městem Jindřichův Hradec. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na lázeňské město Třeboň a město Telč, zapsané do seznamu světových kulturních památek UNESCO. Vedle těchto krás je pro Vás dále připravena síť cyklostezek, v zimě upravených a udržovaných běžeckých tras, pro lyžaře je zde lyžařský vlek a pro milovníky přírody golf. Dále můžete v Nové bystřici najít sportovní centrum pro nejrůznější míčové hry a minigolf. Nedaleko najdete Mnišský rybník kde je možně se koupat.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete