Statistika našeho portálu

  • 102 974 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Deštné v orlických horách - Deštné v Orlických horách

Deštné v Orlických horách

Ubytování v komfortně zařízeném apartmánu 2+kk s lůžkovou kapacitou pro 4 dospělé osoby. Apartmán je umístěn ve třetím poschodí nového bytového domu přímo pod sjezdovkami lyžařského areálu v Deštném v Orlických horách. 30m od apartmánu je dolní stanice jednoho z vleků skicentra, které disponuje mimo jiné 5km sjezdových tratí s umělým zasněžováním a osvětlením pro noční lyžování, Gravity snowparke…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Deštné v Orlických horách 134/438, Deštné v Orlických horách
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Rychnov nad Kněžnou
Obec
Deštné v Orlických horách

Fotogalerie k článku

Ubytování v komfortně zařízeném apartmánu 2+kk s lůžkovou kapacitou pro 4 dospělé osoby. Apartmán je umístěn ve třetím poschodí nového bytového domu přímo pod sjezdovkami lyžařského areálu v Deštném v Orlických horách. 30m od apartmánu je dolní stanice jednoho z vleků skicentra, které disponuje mimo jiné 5km sjezdových tratí s umělým zasněžováním a osvětlením pro noční lyžování, Gravity snowparkem, snowboardovou a lyžařskou školou pro děti i dospělé s uzavřeným areálem a dětskou sjezdovkou. V okolí Deštného je dle aktuálních podmínek upravováno až 50km běžeckých tras.

Možnosti stravování

Vlastní.

Popis okolí

Ski areál Deštné v Orlických horách se nachází na svazích Zimního kopce 883 m.n.m. K dispozici je zde cca 5 kilometrů sjezdových tratí různých délek a obtížností s možností nočního lyžování, sedačková lanovka, Snowpark, dětská sjezdovka, lyžařská škola. V Deštném není lékárna. Volně prodejná léčiva lze nakoupit ve stánku suvenýrů u Karů vedle budovy obecního úřadu a pošty. V Deštném je možno nakupovat pouze od pondělí do pátku a omezeně ještě v sobotu dopoledne. V sobotu odpoledne a v neděli měly dosud všechny čtyři zdejší potravinářské obchody zavřeno. Něco málo proti hladu a žízni se dá o víkendu nakoupit v místní benzínce, která má otevřeno denně od 6 do 18 hod nebo v některé z místních restaurací. Během zimní sezóny zůstává po oba víkendové dny otevřen obchod se sportovními potřebami poblíž centra obce.

Tipy na výlet po okolí

Velká Deštná, Masarykova chata, Hřebenová stezka.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete