Statistika našeho portálu

  • 103 278 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Amber Hotel Vavřinec - Roudnice nad Labem

Roudnice nad Labem

Amber Hotel Vavřinec se nachází přímo na náměstí města Roudnice nad Labem. Hotel nabízí 33 pokojů v členění 1 x 1lůžkový pokoj, 29 x 2lůžkový pokoj, 2 x apartmá, 1 x manager suite. Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem, nebo vanou, toaletou, TV se satelitním příjmem a telefonem. Hotel Vavřinec disponuje převážně dvoulůžkovými pokoji v členění manželská a oddělená lůžka, dále …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Karlovo náměstí 20, Roudnice nad Labem
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Litoměřice
Obec
Roudnice nad Labem

Fotogalerie k článku

Amber Hotel Vavřinec se nachází přímo na náměstí města Roudnice nad Labem. Hotel nabízí 33 pokojů v členění 1 x 1lůžkový pokoj, 29 x 2lůžkový pokoj, 2 x apartmá, 1 x manager suite. Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem, nebo vanou, toaletou, TV se satelitním příjmem a telefonem. Hotel Vavřinec disponuje převážně dvoulůžkovými pokoji v členění manželská a oddělená lůžka, dále hostům nabídne 3 apartmá a jeden jednolůžkový pokoj. Platby je možné provést klasickými typy platebních karet. Možnost roomservisu. Parkoviště pro osobní automobily je přímo před hotelem. Parkoviště pro autobusy v nedalekém areálu ČSAD. Možnost uschování kol bez poplatku. Vstup volný všem zvířecím mazlíčkům.

Možnosti stravování

V areálu hotelu se nachází pizzerie, hotelová restaurace a Lobby bar na recepci. V letních měsících je možné uspořádat grilování na hotelové terase. Roudnické zámecké víno z Lobkowiczkých sklepů Vám jistě zpříjemní pobyt v našem hotelu, který můžete oživit také degustací přímo v hotelovém sklípku.

Popis okolí

Amber Hotel Vavřinec se nachází přímo na náměstí města Roudnice nad Labem, které leží necelých 50 km od Prahy - v blízkosti dálnice D8 Praha - Drážďany (Exit 29 Roudnice n/L) Autobusové nádraží je cca 50 m od hotelu a vlakové nádraží 250 m. Hotel je nedávno zrekonstruovaný historický objekt.

Tipy na výlet po okolí

Hora Říp, Hrad Budyně nad Ohří, Hazmburg nebo zámek Veltrusy.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete