Vychutnejte si v únoru to nejlepší z restaurace Grand Cru - Praha
01.02.2019 - 28.02.2019 Praha
Proslulá restaurace Grand Cru připravila pro své zákazníky opravdový gastronomický zážitek. Pouze v únoru budete mít příležitost pochutnat si na těch nejlepších pokrmech, které se v tomto podniku podávaly po dobu působení šéfkuchaře Jana Punčocháře. Ten se po únorovém The Best of Grand Cru s podnikem rozloučí. Od března se zde o vaše chuťové pohárky bude starat kompletně nový tým a máte se rozhodně na co těšit!
Adresa a kontaktní informace
- Web
- www.grand-cru.cz
Uznávanou restauraci Grand Cru s mezinárodní kuchyní na pražském Novém Městě znají snad všichni zarytí gurmáni. Nechte se v únoru pozvat na menu z toho nejlepšího, co se kdy v Grand Cru servírovalo. Všechny nejoblíbenější pochoutky se vám představí v rámci omezené degustační nabídky. Omezené, protože je možné tuto událost zažít jen a pouze letos v únoru. Z celkových osmi chodů si můžete dle libosti vybrat jednotlivé delikatesy, sestavit menu dle vašich preferencí a ochutnat tak vše, co vás v nabídce zaujme. Restaurace je vyhlášená také skvělými víny z různých koutů světa, která vám zde napárují k nabízeným pokrmům.
Po mnohaleté spolupráci s Janem Punčochářem se v Grand Cru na vás bude od března těšit kompletně nový tým. A čeká jej opravdová výzva: pracovat v jednom z nejprestižnějších pražských podniků a zaujmout vaše chuťové pohárky ještě lépe než dřív. "Děláme maximum, aby naši vážení hosté byli co nejvíce spokojeni a co nejčastěji se vraceli. Spolupráce s Honzou Punčochářem si velmi vážíme, ale vše jednou končí. Myslím, že se nám podařilo postavit skvělý nový tým, který vysoce postavenou laťku Grand Cru posune ještě výše. Máme v úmyslu kombinovat chutě odvážněji, a přitom jednodušeji, a posílit nabídku čerstvých ryb a plodů moře," říká Martin Nejedlý, spolumajitel restaurace Grand Cru.
V rámci únorového menu The Best of Grand Cru budou připraveny tři předkrmy. Vyzkoušet můžete například uzeného úhoře s kachním foie gras a yuzu omáčkou. Mezi hlavními chody nebude chybět oblíbený baby mořský ďas s omáčkou z černého piva a uzeného špeku servírovaný s bramborovou kaší a konfitovaným česnekem. Ve vašem pohoštění samozřejmě nesmí chybět dezert, rozhodně si nenechte ujít legendární karamelové vejce. Celé speciální menu najdete na stránkách www.grand-cru.cz. Pro velký zájem si nezapomeňte s dostatečným předstihem udělat v restauraci rezervaci na telefonním čísle +420 775 044 076. Bude opravdu plno!
Pro další informace prosím kontaktujte:
Double-U PR, s. r. o.
Samuela Troblová
PR Assistant
E-mail: samuela.troblova@double-u.cz
Tel.: +420 775 655 057
Tomáš Iľko
Senior PR Consultant
E-mail: tomas.ilko@double-u.cz
Tel.: +420 733 529 496
Líbí se vám tento článek a rádi byste, aby se v rubrice Kalendář akcí zobrazoval mezi prvními?
Pošlete SMS zprávu ve tvaru ATLASCESKA 117309 na telefonní číslo 9033350 a článek tak nikdo nepřehlédne!
Cena SMS zprávy je 50 Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Reklamace plateb na reklamace@airtoy.cz nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá, www.platmobilem.cz. Kontakt na provozovatele: redakce@atlasceska.cz
Další akce v okolí
Královský košt Praha 2024
30.11.2024 - 30.11.2024
Praha
Největší pultová degustace českých a moravských vín.
Za oponou pomoci: Navštivte sklad p…
14.11.2024 - 14.11.2024
Náměstí U lípy svobody…
Zveme vás na prohlídku moderního logistického centra potravinových bank v Praze, které se stalo nepostradatelnou oporou…
Přehlídka SLÁVA Moments: Oslava čes…
14.11.2024 - 14.11.2024
SLÁVA! concept-store…
V multifunkčním prostoru Sláva! v Celetné 12 proběhne ve čtvrtek 14. listopadu od 18:00 jedinečná scénická módní…
Klavírní recitál: Balady a romance …
15.11.2024 - 15.11.2024
Sukova síň - Rudolfinum
V Sukově síni pražského Rudolfina dne 15. listopadu 2024 od 19:30 James Lisney uvede na zdejším špičkovém koncertním…