Statistika našeho portálu

  • 102 975 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vegetariánská zabijačka – přijďte na benefiční oběd s cimbálovou muzikou - Hostětín

19.01.2019 Hostětín

Vegetariáni a vegani – zpozorněte. Konečně budete mít možnost i vy ochutnat zabijačkové pochoutky, které vám byly dosud zapovězeny a byly výsadou milovníků masa. Tatarák, prejt, škvarková pomazánka… v bezmasém podání. S neobvyklou benefiční akcí přichází Centrum Veronica Hostětín.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Benefiční oběd pro vaše chutě si budete užívat, ať jste či nejste vegetariáni a vegani. Připravili jsme pro vás potěšení, které vás zahřeje u žaludku, v nohách, v krku, ale i u srdce.

** Pro vaše chuťové pohárky a žaludky máme připravené pečlivě vyvážené menu o 7 chodech, zahrnujících třeba zabíjačkový vege-prejt, tatarák, (ne)škvarkovou pomazánku, zabíjačkovou polévku...

** V krku a nohách vás zahřeje nejenom vstupní přípitková slivovica, ale také cimbálová muzika Koménka, která nám bude odpoledne hrát.

** No a u srdíčka vás zahřeje pocit, že jste svojí účastí přispěli na dobrou věc. Výtěžek z této benefiční akce jde totiž na vybudování nového venkovního zázemí pro ekologickou výuku dětí v přírodní zahradě Centra Veronica v Hostětíně.

Na akci je nutno si včas předem rezervovat stůl! Kapacita sálu je omezená.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete