Statistika našeho portálu

  • 103 251 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vaříte s ohledem na budoucnost? Předveďte své kulinářské umění odborné porotě a soutěžte o hodnotné ceny 2024 - Zlín

26.10.2024 Praha

Máte chuť podpořit naši planetu a zároveň předvést své kuchařské umění? Zapojte se do velké kulinářské soutěže Vaříme pro lepší budoucnost v nákupním centru Metropole Zličín. Právě tady mohou vaše kreativní bezmasé či netradiční pokrmy získat nejednu cenu! Společně můžeme vařit s ohledem na udržitelnost a posunout hranice gastronomie.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Metropole Zličín
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Vaříte rádi, udržitelně a stále se snažíte posouvat své hranice? V tom případě si nenechte ujít soutěž ve vaření nákupního centra Metropole Zličín, která je určena všem, které baví příprava pokrmů a současně se zajímají o budoucnost naší planety. Tato výjimečná soutěž je zaměřena na přípravu bezmasých, veganských, vegetariánských či bio pokrmů, nebo jídel z udržitelných surovin. Připravit můžete také netradiční pokrmy, například z hmyzu nebo jiných neobvyklých ingrediencí. Soutěžit je možné s předkrmy, polévkami, hlavními jídly i dezerty.

Soutěž je určena členům věrnostního programu Metropole Zličín Club. Pokud jím nejste, nevěste hlavu! Přihlášení se do něj je jednoduché a rychlé, v pár minutách jej zvládnete na webových stránkách Metropole Zličín. Registrace do soutěže probíhá od 1. do 24. října 2024 prostřednictvím sociálních sítí nákupního centra Metropole Zličín nebo na stránkách https://www.podzimvmetropoli.cz/soutez-ve-vareni/. Jakmile budete zaregistrováni, připravte doma své jídlo a přineste ho v sobotu 26. října do Metropole Zličín. Ve 13:00 se totiž všichni soutěžící sejdou na centrálním náměstí nákupního centra, kde porota začne pokrmy hodnotit. Porotci budou posuzovat nejen chuť, ale také vzhled a celkovou kreativitu pokrmu. Na konci dne bude vyhlášen vítěz, který obdrží hlavní cenu – voucher v hodnotě 10.000 Kč do sítě restaurací KOBE GASTRO GROUP.

 Do poroty usedne řada zajímavých osobností jako Jan Škraňka, odborník na přípravu pokrmů z hmyzu a autor projektu Brouk na talíři, Josef Jilemický, ředitel nákupního centra Metropole Zličín, Michaela Machovičová, marketingová manažerka centra, Ilona Rzounková, leasing manažerka Metropole Zličín, a jedno překvapení v podobě speciálního hosta.

Pokud milujete výzvy, chcete předvést své kulinářské schopnosti a zároveň udělat něco pro naši planetu, neváhejte a zúčastněte se této soutěže. Výhra čeká jen na vás!

Více informací na https://www.westfield.com/czech-republic/metropole.

Další akce v okolí

Das Filmfest 2024 - Praha

16.10.2024 - 20.10.2024
Praha

Drama lásky Franze Kafky a Dory Diamant, příběh největšího manipulátora všech dob Josepha Goebbelse, dokumentární pocta…

Zvěřinové hody s francouzským šarme…

16.10.2024 - 22.10.2024
Vinohrady

Co mají v říjnu společného většina restaurací? Přeci zvěřinu. Vedle obvyklého menu gastro podniky nabízejí pokrmy z…

Zážitkovým motoráčkem do Bohemia Se…

02.11.2024 - 02.11.2024
hlavní nádraží

Jízda zážitkového motoráčku do Starého Plzence na exkurzi a skleničku do Bohemia Sektu. Nahlédněte do tajů výroby…

Snow Film Fest 2024 - Praha

12.11.2024 - 12.11.2024
Kino Aero

Snow Film Fest je po roce opět tady! Filmy plné adrenalinu, humoru, i dojetí přichází opět do Prahy. Letošní třináctý…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete