Statistika našeho portálu

  • 104 060 Akcí v kalendáři
  • 5 389 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Nejsladší brunch v Praze

21.07.2019 Praha

Lukáš Skála ze sítě Together a Lukáš Pohl z Ambiente spojili síly a v neděli 21. července se postarají o tu nejsladší neděli. Vyrazte v neděli 21. července do cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici na sváteční brunch. Naskytne se vám jedinečná příležitost ochutnat to nejlepší, co česká cukrařina nabízí. O menu se postará totiž Cukrář Skála a Lukáš Pohl, česká esa nejsladšího řemesla na světě.

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Všechno sladké bude servírováno od 10 do 17 hodin v degustačních porcích, budete tak moci ochutnat od každého trochu a vybrat své favority. Těšit se můžete na minidezerty (marcipánová brambora, kokoska, indiánek, věneček, míša řez, punčový řez, atd.), zmrzliny (klasické, jako je vanilková a čokoládová, ale i méně tradiční jako například černý rybíz s rozmarýnem), sladké pečivo (croissant s pribiňákem, moravské koláče, skořicoví šneci, višňové margaretky a další) a také na sladká jídla – krupicovou kaši, tvarohové knedlíky a buchtičky se šodó.

Cena brunche je 450 Kč na neomezenou konzumaci.  Děti do šesti let mají vstup zdarma, děti do patnácti let zaplatí 100 Kč.

 

 

O Cukráři Skálovi

 

Pražská továrna na zákusky Cukrář Skála, která je součástí gastronomické skupiny TOGETHER majitelů Davida Petříka a Viktora Kaplana, se nachází ve Šporkovském paláci a má za cíl přiblížit svým zákazníkům nejsladší řemeslo na světě.  Zákusky vznikají dle receptur Lukáše Skály v otevřeném prostoru, kde každý může pozorovat výrobní proces. Od poloviny dubna 2018 je v provozu také prodejna v ulici Dlouhá zaměřená na kremrole, od klasiky s bílým sněhem až po kremrole s čokoládou, jahodami nebo slaným karamelem. V obou provozovnách se prodávají zmrzliny, sorbety, šerbety i nanuky.

 

O šéfcukráři Lukáši Pohlovi

 

Cukrář z východních Čech byl u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfoval cukrářům v Café Savoy a vedl restauraci Bohemian Spirit v Českém domě v New Yorku. Po sedmiletém působení v USA se loni v létě vrátil do Prahy a stal se šéfcukrářem Myšáka.

Více informací naleznete na webových či facebookovýchstránkách.

Další akce v okolí

Pražské Dýmkobraní 2025 - Praha

10.05.2025 - 10.05.2025
Praha

Pražské Dýmkobraní 2025 – Největší dýmkařský festival v ČR! Přijď 10. května do areálu bývalého trojského pivovaru v…

Velikonoční tvoření pro dobrou věc:…

11.04.2025 - 12.04.2025
Metropole Zličín

Peříčkový týden nadace Pomozte dětem slaví 10 let a vy můžete být jeho součástí. Přijďte si o druhém dubnovém víkendu…

Po stopách továrny / Neděle pro rod…

13.04.2025 - 13.04.2025
Praha

Přijďte strávit nedělní odpoledne do Pragovka Gallery! Další program z cyklu Nedělí pro rodiny s dětmi proběhne 13. 4.…

Hupky dupky za Velikonočním poklade…

17.04.2025 - 17.04.2025
Radlická 520/117, 158…

Velikonoce se blíží a s nimi i nezapomenutelný den plný zábavy! Galerie Butovice vás srdečně zve na velikonoční Zelený…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 12. duben

Dnes má svátek Julius

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Malí indiáni

Jak dostat Vaše děti od obrazovek do přírody tak, aby je to bavilo a aby chtěly dobrovolně do lesa znovu a znovu?

Malí indiáni

Na Atlase Česka dále najdete