Statistika našeho portálu

  • 103 536 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Nejsladší brunch v Praze

21.07.2019 Praha

Lukáš Skála ze sítě Together a Lukáš Pohl z Ambiente spojili síly a v neděli 21. července se postarají o tu nejsladší neděli. Vyrazte v neděli 21. července do cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici na sváteční brunch. Naskytne se vám jedinečná příležitost ochutnat to nejlepší, co česká cukrařina nabízí. O menu se postará totiž Cukrář Skála a Lukáš Pohl, česká esa nejsladšího řemesla na světě.

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Všechno sladké bude servírováno od 10 do 17 hodin v degustačních porcích, budete tak moci ochutnat od každého trochu a vybrat své favority. Těšit se můžete na minidezerty (marcipánová brambora, kokoska, indiánek, věneček, míša řez, punčový řez, atd.), zmrzliny (klasické, jako je vanilková a čokoládová, ale i méně tradiční jako například černý rybíz s rozmarýnem), sladké pečivo (croissant s pribiňákem, moravské koláče, skořicoví šneci, višňové margaretky a další) a také na sladká jídla – krupicovou kaši, tvarohové knedlíky a buchtičky se šodó.

Cena brunche je 450 Kč na neomezenou konzumaci.  Děti do šesti let mají vstup zdarma, děti do patnácti let zaplatí 100 Kč.

 

 

O Cukráři Skálovi

 

Pražská továrna na zákusky Cukrář Skála, která je součástí gastronomické skupiny TOGETHER majitelů Davida Petříka a Viktora Kaplana, se nachází ve Šporkovském paláci a má za cíl přiblížit svým zákazníkům nejsladší řemeslo na světě.  Zákusky vznikají dle receptur Lukáše Skály v otevřeném prostoru, kde každý může pozorovat výrobní proces. Od poloviny dubna 2018 je v provozu také prodejna v ulici Dlouhá zaměřená na kremrole, od klasiky s bílým sněhem až po kremrole s čokoládou, jahodami nebo slaným karamelem. V obou provozovnách se prodávají zmrzliny, sorbety, šerbety i nanuky.

 

O šéfcukráři Lukáši Pohlovi

 

Cukrář z východních Čech byl u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfoval cukrářům v Café Savoy a vedl restauraci Bohemian Spirit v Českém domě v New Yorku. Po sedmiletém působení v USA se loni v létě vrátil do Prahy a stal se šéfcukrářem Myšáka.

Více informací naleznete na webových či facebookovýchstránkách.

Další akce v okolí

Mozart na druhou 2025 - Praha

13.01.2025 - 13.01.2025
Alšovo nábř. 79/12, 110…

Rudolfinum, pondělí 13. 1. 2025 v 19.30 hodin. Veřejná generální zkouška v 10.00 hodin

Debussy – Strauss – Novák 2025 - Pr…

10.02.2025 - 10.02.2025
Náměstí Republiky 5,…

Obecní dům, pondělí 10. 2. 2025 v 19.30 hodin. Veřejná generální zkouška v 10.00 hodin

SOČR uvádí: Marcel Bárta & Jakub Zi…

14.02.2025 - 14.02.2025
Poupětova 1, 170 00…

DOX+, pátek 14. 2. 2025 v 19.30 hodin

Porgy a Bess 2025 - Praha

19.02.2025 - 19.02.2025
Betlémské nám. 255/4,…

Betlémská kaple, středa 19. 2. 2025 v 19.30 hodin

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete