Gastronomický víkend "Francie na Šumavě" v Nebespán boutique hotelu 2023 - Kašperské Hory
21.10.2023 Kašperské Hory
Nenechte si ujít degustační 5ti chodové menu v podání výborného francouzského šéfkuchaře Mikaëla Rassineux. Bude to opravdový koncert vybraných surovin, chutí a vůní. Nabídneme vám klasiky francouzské kuchyně, ale i „šumavské“ pokrmy s využitím regionálních surovin. Včetně párování se skvělými víny.
Adresa a kontaktní informace
- Oblast
- Jihozápad
- Kraj
- Plzeňský kraj
- Okres
- Klatovy
- Obec
- Kašperské Hory
Letošní sezona se blíží ke konci. Ještě než 29.10. zavřeme, chceme vám nabídnout degustační 5ti chodové fine-dining menu v podání našeho skvělého šéfkuchaře Mikaëla Rassineux. Bude to opravdový koncert vybraných surovin, chutí a vůní. Nabídneme vám klasiky francouzské kuchyně, ale i "šumavské" pokrmy s využitím regionálních surovin. Speciální večer se bude konat v sobotu 21.10.2023 od 18:30 hodin.
Mikaël je v kuchyni jako doma už více než 20 let, pochází z Lyonu, který je skutečným centrem špičkové francouzské gastronomie, pracoval u slavných šéfkuchařů, jako jsou Georges Blanc (3* Michelin) a Philippe Gauvreau (2* Michelin) a 7 let vedl svoji vlastní restauraci, než se rozhodl se ještě trochu poohlédnout po světě.
Nenechte si ujít tenhle jedinečný gastronomický zážitek v regionu Šumavy a přijďte ochutnat jeho přímočarou kuchyni postavenou na kreativní práci s čerstvými špičkovými surovinami a skvěle vyladěných chutích!
Rádi vám též nabídneme ubytování v jednom z našich luxusních pokojů. Můžete tedy spojit výlet do přírody s úžasným gastronomickým zážitkem a vychutnat si krásné menu včetně vinného párování.
Menu:
Amuse bouche
Velouté ze šumavských lesních hub, espuma z uzeného bůčku, divoké bylinky
Parfait z fois gras, oříškový tuile (křupavá oplatka), fíky, červená řepa
Grilované mušle Saint Jacques, vanilkové máslo, julienne z mladé mrkve a pórku
Srnčí hřbet (šumavská zvěřina), omáčka grand veneur, pěna ze sladkých brambor s oříškovým máslem
Mille-feuille, hruškový krém, konfitované hrušky, limetka, smetana
Cena menu je 1.390 Kč. V rámci večera budeme nabízet vinné párování s každým chodem.
Rezervaci menu nebo celého pobytu můžete provést pomocí našeho rezervačního formuláře.
Mapa
Líbí se vám tento článek a rádi byste, aby se v rubrice Kalendář akcí zobrazoval mezi prvními?
Pošlete SMS zprávu ve tvaru ATLASCESKA 133948 na telefonní číslo 9033350 a článek tak nikdo nepřehlédne!
Cena SMS zprávy je 50 Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Reklamace plateb na reklamace@airtoy.cz nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá, www.platmobilem.cz. Kontakt na provozovatele: redakce@atlasceska.cz