Statistika našeho portálu

  • 103 272 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

ČEZ Lipno Sport festival 2024 - Lipno nad Vltavou

16.08.2024 - 25.08.2024 Lipno nad Vltavou

V Lipně nad Vltavou odstartuje již 13. ročník sportovního festivalu ČEZ Lipno Sport festivalu, kde si návštěvníci mohou vyzkoušet různé druhy sportů. A není opomenuta ani kulturní stránka festivalu. Vystoupí mnoho známých zpěváků a skupin.

Adresa a kontaktní informace

Letní svátek sportu a hudby na Lipně letos přichystal mnoho zábavy pro všechny věkové skupiny. Festival odstartuje 16. srpna a potrvá až do 25. srpna, kdy si mohou jednotlivci i rodiny na pláži pod Aqualandem Lipno denně užít bohatý program a vyzkoušet si různorodé aktivity. Senzací pro velké i malé bude parkourový areál INTERSPORTU, který je již druhým rokem hlavním partnerem akce. Své triky každý den předvede zlatý medailista Světového poháru v parkouru Jarda Chum. Parkurové hřiště bude letos rozšířené o nové překážky a doplněné také o miniParkour s dětskými překážkami pro nejmenší.

Celkově je ČEZ Lipno Sport Festival koncipován tak, aby mohli návštěvníci vidět, ale především na vlastní kůži zažít a vyzkoušet desítky sportů – to vše po boku současných i bývalých úspěšných reprezentantů. Letos se můžete těšit na bývalou běžkyni na lyžích a cyklistku, olympijskou vítězku a mistryni světa v běhu na lyžích Kateřinu Neumannovou.

Kulturní část festivalu zahájí už první festivalový den zpěvačka Lenny a David Koller, v dalších dnech se publikum může těšit na Michala Hrůzu s kapelou a legendární Olympic. Šňůru koncertů završí druhý festivalový víkend Aneta Langerová a Ewa Farna.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete