Statistika našeho portálu

  • 102 974 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

TIPY NA VÍKEND 27. – 28. července

Fotogalerie k článku

Praha

Nenechte si ujít jedinečnou možnost prozkoumat s námi vápencové lomy kousek za Prahou. Podíváme se k zatopenému lomu a projdeme podzemní štolou. Navštivte český Grand Canyon. Autobusový výlet do vápencových lomů s úžasnými scenériemi.

Středočeský kraj

43. ročník Silmet Rally se uskuteční tento víkend v Příbrami. Naše domácí rally se pojede v obdobném formátu, jako v loňském roce, a to jak z hlediska harmonogramu, tak i tratí rychlostních zkoušek.

Vysočina

Pokud se nebojíte strašidel, zveme všechny odvážné kluky a holky i jejich neméně odvážný doprovod do Polné na Noc na hradě. S sebou spacáky, karimatky a PRO STRACH UDĚLÁNO!

Správní houbaři by se jistě měli zastavit na výstavě hubTelči.

Jihočeský kraj

Ve Staňkově proběhne hudební festival zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí s názvem Na břehu. na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí. Hlavním bodem sobotního programu jsou vystoupení kapel Antikvartet Dušana Vančury, Rybníkáři, Tom Tones, Epydemye a Echoes. Předskokanem bude host Brian Macedo. Poslechnout si tak můžete country, bluegrass, folk i rock. Průvodcem pátečním i sobotním programem pak bude moderátor televize Nova a především staňkovský patriot Karel Kopeček.

Plzeňský kraj

Na zámku Kozel proběhne tento víkend letní jarmark. Oslavte krásné letní dny jedinečnou kombinací tradic, řemesel a skvělého jídla na Letním jarmarku na zámku Kozel!

Karlovarský kraj

Užijte si jízdy důlním vláčkem Kateřina v rezervaci Soos. Národní přírodní rezervace Soos láká návštěvníky k jízdě důlním vláčkem. Svezte se úzkorozchodnou dráhou Kateřina a pokochejte se unikátní přírodními úkazy kolem sebe.

Ústecký kraj

Oddělení cestovního ruchu Magistrátu města Ústí nad Labem vyhlašuje prázdninovou fotosoutěž pro všechny fotografické nadšence.

Liberecký kraj

Na Jizerce proběhne Anenská sklářská slavnost. Srdečně zveme na Anenskou slavnost na Jizerce dne 27. července 2024. Letos se koná již po 19. Tradiční řemesla, netradiční soutěže, dobroty z grilu.

Královéhradecký kraj

Jedinečný zážitek vám připravili na hradě Potštejn. Zveme vás na večerní a noční hrané prohlídky monumentální zříceniny hradu Potštejn. Letos se vydáme historií místa - kudy kráčely dějiny - proti proudu času. Během prohlídky zjistíte, jak to vše skončilo i jak to začalo.

Pardubický kraj

Užijte si celodenní festival pro rodiny s dětmi již tuto sobotu. Akce nese název Skřítkování a proběhne v Poličce. Dozvíte se spoustu informací o stromech. Jak se určuje jejich stáří? Jaké existují druhy? Co se ze dřeva vyrábí? Sami si vyzkoušíte práci se dřevem – můžete řezat, brousit, zatloukat a malovat.

Jihomoravský kraj

Nenechte si ujít příjemný víkend plný objevování světa vín ve sklepech v Čejkovicích. Připravili jsme pro Vás jedinečný zážitek, který spojuje lahodná vína, atmosféru a radost z letních dnů.

Zlínský kraj

Užijte si hudební neděli u zámku Zlín. Blues Station je zlínská elektrická bluesová kapela s dechovou sekcí.

Olomoucký kraj

Výstava, pořádaná při příležitosti 25. ročníku výstavy živých hub v Šumperku, představí svět hub z různých pohledů.

Moravskoslezský kraj

Jste srdečně zváni na jubilejní 20. ročníky Štěrkovny Open Music, který se bude konat na Hlučínském jezeře. Můžete se těšit na spoustu hudebních skupin a interpretů.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

08.09.2024 - 08.09.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

POST-ROCK FEST Prague #02 2024

28.09.2024 - 28.09.2024
Cross club

Post-rock fest se 28. září vrací na místo činu do pražského Crossu.

Dny evropského dědictví 2024 - Olom…

02.09.2024 - 08.09.2024
Olomouc

Začátek září bude v Olomouci opět patřit oslavám Dnů evropského dědictví. I letos si společně užijeme otevřené památky,…

Pilsen Busking Fest 2024 - Plzeň

05.09.2024 - 08.09.2024
Plzeň

Pilsen Busking Fest 2024 se již po jedenácté vrací do ulic Plzně! Těš se na jednu z posledních letních párty, která…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 8. září

Dnes má svátek Mariana

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete