Statistika našeho portálu

  • 103 043 Akcí v kalendáři
  • 5 389 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

TIPY NA VÍKEND 24. – 25. srpna

Fotogalerie k článku

Praha

Máte rádi dobré jídlo? Od pátku 23. do neděle 25. srpna se v pražském outletovém centru Fashion Arena Prague Outlet uskuteční Arena Food Festival. Návštěvníci budou moci ochutnat speciality od Dycky Burger, Gule Food Truck, Los Churros, Svět bublin a mnoha dalších. Vrchol letní sezóny nabídne zákazníkům centra ve Štěrboholích také speciální slevy na luxusní módu a vybavení do školy.

Středočeský kraj

Navštivte Galerii Středočeského kraje, kde je vystavena stálá expozice, která svým konceptem naváže na úspěšný projekt Stavy mysli / Za obrazem, oceněný v roce 2015 národní cenou Gloria musaealis. Příběhem, který tentokrát jako červená nit spojuje vybrané exponáty a provede návštěvníky LABYRINTEM (jak se nový galerijní počin jmenuje), je cesta hrdiny.

Vysočina

Chcete zažít dobrodružství uprostřed lesů obce Žirovnice? Přihlaste se na pobytový tábor s celotáborovou hrou na motivy známé televizní soutěže Survivor.

Jihočeský kraj

Jste srdečně zváni na již 3. ročník Deštníkfestu, který se pořádá v Deštné v areálu fotbalového hřiště. Tentokrát s hlavní kapelou WOHNOUT! Festival je nostalgickou připomínkou deštenských hudebních zábav "Pod lipami" se snahou tuto tradici obnovit a rozloučit se s létem ve vší parádě.

Plzeňský kraj

Navštivte zámek Nebílovy. V rámci programu Hradozámecké Noci budete mít možnost si samostatně projít večerní interiéry zadního křídla zámku. Od 20:30 hodin v zámecké kapli rozezní varhany Vít Aschenbrenner.

Karlovarský kraj

Přijeďte ještě v sobotu do Mariánských Lázní a připravte se na nezapomenutelný zážitek na Festivalu vína Mariánské Lázně! Tento svátek vína se koná 23. a 24. srpna 2024 na Hlavní kolonádě. Ponořte se do světa vynikajících vín, lahodného street foodu a rytmů živé muziky!

Ústecký kraj

Přijďte si poslechnout úsměvné i napínavé pověsti z dávných časů a písňové balady okořeněné zvukem elektrické kytary Jeana De Carro. Akce se uskuteční v nedostavěném chrámu Panenský Týnec.

Liberecký kraj

Buďte součástí krkonošského víkendu s Hurvínkem. Po trati Pojizerský Pacifik se můžete svézt červeným motoráčkem zvaným Hurvínek. Vlaky budou vedeny historickým motorovým vozem M 131.1541 z roku 1956, kterému se přezdívalo Hurvínek.

Královéhradecký kraj

Nenechte si ujít TrutnOFF open air festival v Trutnově. TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The Jesus And Mary Chain.

Pardubický kraj

Předhradí proběhne multižánrový hudební festival DOLIVE Fest v Železných horách na Hlinecku na farmě se zvířátky. Hudba, divadlo, promítání, projekce a spoustu dalšího. Víkendová akce pro celou rodinu. 

Jihomoravský kraj

Nenechte si ujít návštěvu tradičních Otevřených sklepů na Slovácku v malované obci Mikulčice. Těšit se můžete na jedinečnou atmosféru, kde na Vás z každého kouta dýchne kousek svébytného folklóru či troška krásných tradic. Budete mít možnost zavítat do menších rodinných vinařství i do tradičních vinných sklepů ve třech sklepních lokalitách "Těšické búdy", "Čertovka" a ve sklepních uličkách v areálu "U myslivecké chaty".

Zlínský kraj

Za kulturou vyrazte do Velkých Karlovic, kde se odehraje devět představení během sedmi letních dnů v cirkusovém šapitó, podvečery s živou hudbou i Rodinný den – takový bude Týden kultury na Valašsku. Už 8. ročník oblíbeného charitativního divadelního festivalu se uskuteční 21. až 27. srpna ve Velkých Karlovicích.

Olomoucký kraj

Navštivte Aquaterii v Olomouci. Na burze naleznete v největším zastoupení akvaristiku, teraristiku, drobné savce, krmiva, terária, literaturu a dekorace. V menší míře jsou zde i potřeby pro chovatele psů, koček, ex. ptactva atd. Nechybí ani akvarijní a pokojové rostliny, kaktusy, orchideje.

Moravskoslezský kraj

Obec Palkovice ve spolupráci se zájmovými organizacemi Vás srdečně zve na XX. OBECNÍ DOŽÍNKY.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

22.09.2024 - 22.09.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

POST-ROCK FEST Prague #02 2024

28.09.2024 - 28.09.2024
Cross club

Post-rock fest se 28. září vrací na místo činu do pražského Crossu.

ČEZfest 2024 - Hodonín

12.09.2024 - 14.09.2024
Hodonín

Nenechte si ujít koncerty Tomáše Kluse a Mňága a Žďorp. Setkáte se také s mladým atletem a hodonínským rodákem Filipem…

29. Zlatý Voči 2024 - Praha

13.09.2024 - 14.09.2024
Praha

Mezinárodní filmový festival studentstva teorie audiovize Zlatý Voči se vrací a jeho 29. ročník se uskuteční již 13. a…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 14. září

Dnes má svátek Radka

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete