Statistika našeho portálu

  • 102 592 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

TIPY NA VÍKEND 22. – 23. června

Fotogalerie k článku

Praha

Nevíte co o víkendu? Zavítejte do Troji. Předposlední červnový víkend, ve dnech 21. – 23. června, se uskuteční první ročník hudebního Troja Festivalu. Festival nabídne mimořádné zážitky, krásnou hudbu na šesti koncertech v nevšedních lokacích mimo koncertní síně.

Středočeský kraj

sobotu se uskuteční již 3. ročník velmi zajímavého festivalu v městyse Kounice. V 15:00 hodin festival zahájí legenda českého blues Bluesberry boys, ve které hrají bývalí spoluhráči zakladatel skupiny Petara Introviče.

Vysočina

Pozastavte se nad uměním Pavla Bažanta na jeho výstavěTelči.

Jihočeský kraj

Pokud chcete zažít sportovní víkend, tak jedině s ENDURO Campem Zadov v obci Stachy. Každý den je plný techniky a ježdění na trailech. V rámci programu trénujeme techniku ve skillparku, jezdíme na trailech + čas mimo kolo věnujeme video coachingu. Součástí celého programu je také krátký výlet na kole, "jak se starat o své kolo"

Plzeňský kraj

S teplým letním počasím se otevřely o brány Prazdroje. Na patnáct letních večerů s koncerty tuzemských kapel a dalším kulturním programem se mohou letos těšit návštěvníci festivalu Léto v Prazdroji. Aktuální 21. ročník nabídne hned několik novinek. Poprvé odstartuje jíž v sobotu 15. června Gambrinus Rock Festem s vystoupeními čtyř kapel. Následovat budou tradiční prázdninové čtvrteční bigbítové koncerty a také středeční akce s hudbou, mluveným slovem, filmovou projekcí či oblíbeným hospodským kvízem. Léto v Prazdroji na nádvoří Plzeňského Prazdroje potrvá až do 29. srpna.

Karlovarský kraj

Mariánských Lázních proběhne festival Knižní lázně. Již pátý ročník festivalu Knižní lázně bude letos pečovat o duševní zdraví svých návštěvníků formou "literárního wellbeingu", tedy příjemně stráveného času ve společnosti knih. Letos v termínu 20. – 23. června.

Ústecký kraj

Lovosicích se přijďte podívat na výstavu Myslivost, která se bude konat od 21.6. 12:00 hodin do 24.6.2024 18:00 hodin.

Čeká vás nejbarevnější běh vašeho života – to je akce Barvám neutečeš, která se uskuteční tuto sobotuÚstí nad Labem. Barvám Neutečeš je akce plná barev, skvělé nálady, přátelství, společně stráveného času a nezapomenutelných zážitků! 

Liberecký kraj

Připojte se k Pivofestu Pivních stezek Lužických hor. Festival regionálních pivovarů z Pivní stezky Lužických hor se uskuteční tuto sobotu od 12:00 v letním kině Cvikov. Cvikov se opět bude bavit u rockových kapel a degustovat speciality z pivovaru Born, Helene z Kytlic, Cvikov, Falkenštejn, Kocour a z Podještědí přijede i Beranův pivovar. Ochutnejte pivka, která mají správný říz.

Královéhradecký kraj

Máte rádi růžové? Ať už se jedná o barvu či o druh vína, přijeďte na největší degustaci frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku Doudleby nad Orlicí. Těšit se můžete výhradně na špičková růžová a perlivá vína z Moravy a Čech. K ochutnání budou připravena všechna vína přihlášená do jediné specializované soutěže růžových a perlivých vín u nás JAROVÍN - 21. ročník.

Pardubický kraj

Vyrazte v sobotu do Újezdu u Přelouče a užijte s Odyssfest 2024. Odyssea a kapely, které spojují 70., 80. a 90. léta minulého století se sejdou 22.6.2024 v Újezdu u Přelouče.

Legendy české gastronomie, hvězdné koncerty a talkshow – i to je Prima FRESH festival 2024. To nejlepší z české gastronomie na jednom místě potkáte v Pardubicích o víkendu 22. a 23. června na Dostihovém závodišti. V sobotu 22. června máte navíc jedinečnou šanci spojit Prima FRESH festival s 2. kvalifikací na 134. Velkou Pardubickou se Slavia Pojišťovnou!

Jihomoravský kraj

Zúčastněte se sobotních brněnských oslav aneb tisíc let brněnského draka. Každé město má své pověsti a báje. Jedna taková z Trutnova vypráví o zabití trutnovského draka a jeho darování knížeti Oldřichovi z Brna.

Zlínský kraj

Přijeďte se podívat na folk blues beatový festival Valašský špalíček 2024, který se uskuteční v prostorách zámku Žerotínů ve Valašském Meziříčí, a to 19. až 22. června. Mezi hlavními taháky nechybí projekty jako P.P.U Egon Bondy Tour, The Bluesmen nebo The Best of Gala Blues Top. Mezi hudebníky, kteří vystoupí, patří jména jako Iva Bittová, Vladimír Merta, Martin Kratochvíl, Emil Viklický a také Jaromír Nohavica, který si pro festival připravuje sólový program.

Olomoucký kraj

Navštivte vesmírnou hernuZábřehu. Zábřežské muzeum se promění v kosmický prostor, v němž se děti mohou stát odvážnými astronauty a v raketě se vydat na dobrodružnou cestu do vesmíru. Zábavnou formou se přitom dozvědí mnohé zajímavosti o planetách a souhvězdích. V herně na ně budou čekat různé skládačky a hlavolamy s vesmírnou tematikou.

Moravskoslezský kraj

Opavě proběhne festival Slunovrat v termínu od 20. do 22. června! Těšit se můžete na různé kapely i interprety.

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

30.06.2024 - 30.06.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 30. června 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Třebsínské zvonění 2024 - Krňany

05.07.2024 - 06.07.2024
Třebsín 100

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na country, bluegrass, folk a trampskou muziku

Barbie a Hot Wheels ve Zlatém jablk…

28.06.2024 - 29.06.2024
Zlín

Odměnu pro všechny malé školačky a školáky připravilo na závěr června obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně.

FM City Fest 2024 - Frýdek-Místek

28.06.2024 - 29.06.2024
Frýdek-Místek

FM City Fest 2024 bude mnohem větší, než si vůbec dokážeš představit. Frýdku-Místku těš se, protože tohle bude…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 29. červen

Dnes má svátek Petr a Pavel

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete