Statistika našeho portálu

  • 102 975 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Oslavte tuto neděli Den matek

Nezapomeňte tuto neděli popřát vše nejlepší Vaší milované mamince, která kromě symbolické květiny na Den matek jistě ocení i pozvání na procházku či návštěvu některé ze zajímavých akcí určených vesměs pro celou rodinu. Atlas Česka pro Vás vybral několik lákavých pozvánek, které jistě potěší a pohladí po duši.

Nezapomeňte tuto neděli popřát vše nejlepší Vaší milované mamince, která kromě symbolické květiny na Den matek jistě ocení i pozvání na procházku či návštěvu některé ze zajímavých akcí určených vesměs pro celou rodinu. Atlas Česka pro Vás vybral několik lákavých pozvánek, které jistě potěší a pohladí po duši.

Čechy

Již tento pátek jsou všechny maminky s dětmi zvány na "Den matek v Letenských sadech v Praze", kde se můžete těšit na malování na obličej, klaunská vystoupení či skákací hrad pro děti. Od soboty do neděle pak probíhá "Den matek v Atlantis Centru Praha", kde se kromě péče o maminky dočkáte i tradičních programů o starověkém Egyptě. V neděli se na Vás těší i pořadatelé "Dne matek v Europarku Praha", odkud si budete moci vyrobit a odnést artefakty z některého z workshopů.

Speciální program určený pro maminky, jejich manžele i dospívající drobotu si připravili organizátoři "Dne matek na zámku Loučeň". Z výčtu lákadel vybíráme ukázky líčení pod vedením zkušených vizážistek, psychologickou přednášku, soutěž Miss těhulka či hudební vystoupení kapel. Zajímavý program je pro všechny účastníky připraven i v nedaleké Mladé Boleslavi, kde se můžete těšit na "Den matek v Olympii". Pokud budete mít štěstí, vyhrajete i některý ze tří zájezdů.
Přijďte se do obchodního centra v Plzni přesvědčit o tom, že nedělní nákupy nemusí být jen přehlídkou stresu a ztrápených výrazů, ale mohou se díky akci "Maminkám k svátků" proměnit v příjemně strávené odpoledne plné her, hudebních vystoupení a kosmetické péče pro každou ze zúčastněných maminek.
Ústecká zoologická zahrada si při příležitosti letošního "Dne matek v Zoo Ústí nad Labem" připravila poutavý a atraktivní program, určený především pro rozradostněné rodiny s dětmi, které si zde užijí příjemný den plný her, soutěží, netradičních vystoupení zvířecích miláčků, zajímavých přednášek i relaxačních meditací.

Morava

Také v jihomoravské metropoli Brně se najdou místa a instituce, které s radostí pořádají o nadcházející neděli speciální akce určené primárně k potěšení našich drahých maminek, které se o nás od prvních krůčků starají s neobyčejnou péči a vytrvalostí. Alespoň částečně jim to můžete vrátit pozvánkou na "Den matek v Olympii v Brně", kde na každou z příchozích čeká milá pozornost v podobě květiny rozdávané v různých místech pasáží zdejšího centra. Podobná pozornost uvítá každou z maminek účastnících se "Květiny pro maminku v Campus Square Brno", odehrávající se též o následující neděli 11. května.
Svéráznou míru originality a atraktivity přináší další ročník "Dne matek v ZOO Olomouc". Pokud se sem vydáte sami či se svými nejbližšími, můžete se těšit na příběhy zvířecích maminek, které Vám převyprávějí jejich ochotné pečovatelky. Přijďte se i Vy podívat na lvici Lilly, medvědici Báru, mravenečnici Piu či žirafu Veroniku. Maminky všech věkových kategorií jistě potěší rodinný výlet na některou ze zajímavých kulturních akcí. Jednou z nejlákavějších konaných právě tuto neděli je "Zlínské jaro", které na náměstí Míru představí koncerty regionálních kapel, řemeslný jarmark neziskových organizací či vystoupení dětských tanečních souborů.

Spoustu legrace, ponaučení i pohybu na čerstvém vzduchu nabízí pro všechny zúčastněné slavnostní "Den matek v ZOO Ostrava", lákající maminky i se svými milovanými rodinami na poutavý a atraktivní celodenní program. Poměrně svižnější rytmus spojený s hektickou a vnitřní dynamikou přeplněných obchodních center přináší očekávaný "Den matek v obchodním centru Galerie Ostrava". Všechny návštěvnice mohou očekávat speciální stánky s kosmetickou péčí, přehršel nádherných květin či desítky dekorativních výrobků určených pro každodenní radost. Pokud tuto atmosféru budete chtít v rámci moravskoslezského kraje zažít na dvou různých místech, nezapomeňte dorazit ani na "Den matek v obchodním centru Silesia Opava".







Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

08.09.2024 - 08.09.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

POST-ROCK FEST Prague #02 2024

28.09.2024 - 28.09.2024
Cross club

Post-rock fest se 28. září vrací na místo činu do pražského Crossu.

Dny evropského dědictví 2024 - Olom…

02.09.2024 - 08.09.2024
Olomouc

Začátek září bude v Olomouci opět patřit oslavám Dnů evropského dědictví. I letos si společně užijeme otevřené památky,…

Pilsen Busking Fest 2024 - Plzeň

05.09.2024 - 08.09.2024
Plzeň

Pilsen Busking Fest 2024 se již po jedenácté vrací do ulic Plzně! Těš se na jednu z posledních letních párty, která…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 8. září

Dnes má svátek Mariana

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete