Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hokej s Patem a Matem

20.04.2024 - 21.04.2024 Praha

První sportovní akce s Patem a Matem bude patřit jednomu z nejoblíbenějších sportů - hokeji. S roztomilou dvojkou nešiků si děti užijí hlavně legraci a hokej si vyzkoušejí pod dohledem opravdových profesionálů. Těšit se mohou i na soutěže a hry, ukázky kroužků z okolí, nafukovací hřiště a malé dárky. Pro prvních 50 účastníků máme navíc s apkou Moje Harfa dárek zdarma. Vrcholem víkendu bude autogramiáda českých hokejových legend!

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Už tento víkend 20. – 21. dubna se střecha obchodního centra Galerie Harfa stane sportovním areálem, kde rodiny s dětmi prožijí nezapomenutelný čas plný pohybu a zábavy. V rámci víkendové akce si děti na Terasách Harfa vyzkouší v Česku populární hokej pod dozorem profesionálů, zatímco roztomilí pohádkoví nešikové se postarají o zábavu. Návštěvníky čeká i autogramiáda hokejových legend nebo křest nové knihy populárních postaviček. 

Akce "Zasportuj si s Patem a Matem" se koná v sobotu 20. a v neděli 21. dubna od 11 do 18 hodin. Pro návštěvníky jsou připravena tréninková stanoviště, kde budou mít děti i dospělí možnost vyzkoušet si držení hokejky nebo se zapojit do střelby na branku. Kromě hokeje na ně čekají i ukázky florbalu.  Návštěvníci se mohou těšit na zábavné soutěže, sportovní kvízy, hry a ukázky sportovních kroužků z okolí. Každý, kdo se aktivně zapojí, se může těšit a malý dárek. 

"V sobotu proběhne slavnostní křest nové knížky o Patovi a Matovi spojený s autogramiádou. Návštěvníci budou mít možnost vyhrát knížky nejen přímo na místě, ale i prostřednictvím soutěží na sociálních sítích. Postavičky Pata a Mata provázely akce u nás na Harfě už loňské léto a byly velmi populární. Věříme, že si s nimi návštěvníci užijí spoustu zábavy i tento rok," říká Martina Tlustá, marketingová manažerka Galerie Harfa. 

 

Vrcholem víkendu pak bude nedělení autogramiáda od 14 do 15 hodin, kde se návštěvníci potkají s hokejovými legendami – Jiřím Hrdinou, Jiřím Tlustým, Davidem Výborným a Martinem Procházkou, zlatým hrdinou z Nagana. 

 

Víkendová akce je ideální příležitostí, jak spojit rodinnou zábavu s fyzickou aktivitou a inspirovat tak děti k pravidelnému pohybu. Vstup na akci je zdarma. Na Terasách Harfa je návštěvníkům k dispozici street food zóna, kde se mohou mezi jednotlivými aktivitami občerstvit a odpočinout si u něčeho dobrého.

Další akce v okolí

Charitativní běh Wings For Life 5. …

05.05.2024 - 05.05.2024
Praha

Už jedenácté výročí oslaví letošní charitativní běh Wings For Life 2024. Cílem závodu je vybrat prostředky na výzkum…

Rychlovka na Karlově mostě a bojovk…

08.05.2024 - 08.05.2024
Karlův most

Zábavná akce pro rodiče a školní děti - o Praze hravou formou. Zlaťáky a drahokamy v průběhu celé trasy. První soutěžní…

7. Jarní výstava potkanů 2024 - Pra…

11.05.2024 - 11.05.2024
Praha

7. Jarní výstava potkanů

Rodinný festival Respekt k porodu 2…

13.05.2024 - 19.05.2024
HALA 13

Tradiční festival pro ženy i muže, kteří se chtějí dozvědět nové informace od řady odborníků a mít možnost udělat si…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete