Statistika našeho portálu

  • 102 330 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Maxov - Josefův Důl

Josefův Důl

Hotel Maxov, který leží ve výšce 735 m.n.m. nedaleko města Jablonec nad Nisou, nabízí v celoročním provozu příjemný pobyt v krásném prostředí Jizerských hor. Je ideálním výchozím místem na cyklistickou a pěší turistiku v létě a na lyžařskou turistiku, a to jak v běžecké stopě tak na sjezdovkách, v zimě.Popis ubytování:Ubytování na pokojích s vlastním sociálním zařízením. Hotel nabízí 2 až 4 lůžko…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Maxov 710, Josefův Důl
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Josefův Důl

Fotogalerie k článku

Hotel Maxov, který leží ve výšce 735 m.n.m. nedaleko města Jablonec nad Nisou, nabízí v celoročním provozu příjemný pobyt v krásném prostředí Jizerských hor. Je ideálním výchozím místem na cyklistickou a pěší turistiku v létě a na lyžařskou turistiku, a to jak v běžecké stopě tak na sjezdovkách, v zimě.

Popis ubytování:
Ubytování na pokojích s vlastním sociálním zařízením. Hotel nabízí 2 až 4 lůžkové pokoje. Pokoj styl Apartmán - ideální pro rodiny s dětmi. Dva samostatné pokoje se společným sociálním zařízením.

Příjezd a odjezd:
Příjezd v den nástupu na ubytování od 14 hodin. Odjezd z ubytování v den odjezdu do 10 hodin.

Doprava:
Vlastní nebo autobusová (Z Jablonce nad Nisou do zastávky "Lučany nad Nisou, Horní Maxov, křižovatka". Odtud je to do hotelu cca 700 metrů).

 

 

Možnosti stravování

Zaměřujeme se především na českou tradiční kuchyni s využitím lokálních zdrojů. Rádi Vám vyjdeme vstříc i v případě vegetariánské stravy nebo různých diet a pro skupiny připravíme kompletní jídelníček. Restaurace je otevřena po celý den od 8:00 do 22:00 i pro nehotelové hosty.

Snídaně jsou podávany formou švédských stolů standardně v době od 8:00 do 9:30.
Obědy podáváme v době od 12:00 do 14:00 s možností výběru ze dvou hotových jídel. Návštěvník restaurace si může vybrat z minutkového jídelního lístku.
Večeře výběrem ze dvou hotových variant se podává od 18:00 do 19:30.

Tipy na výlet po okolí

Turistické cíle - Kromě tradičního výletu na Ještěd navštivte také skalní vyhlídku na Tanvaldském Špičáku, vodopády na řece Jedlové a mnoho jizerských rozhleden.
Muzea - Poznejte historii výroby skla ve Sklářském muzeu v Jablonci nad Nisou nebo vezměte děti do Muzea výroby hraček v Jiřetíně pod Bukovou. "Odborníkům" doporučujeme Muzeum cimrmanovy doby s majákem Járy Cimrmana.
Zábava a relax - Ski areál Špičák, 900 metrů dlouhá bobová dráha v Janově nad Nisou nebo ZOO a Aquacentrum v Liberci je jen zlomek toho, co můžete v Jizerských horách navštívit.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete