Statistika našeho portálu

  • 102 330 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Horal - Rožnov pod Radhoštěm

Rožnov pod Radhoštěm

Horal se nachází v okrajové části města Rožnov pod Radhoštěm, pod úpatím hory Radhošť. Hotel nabízí kvalitní ubytovací a gastronomické služby, které vyhoví i požadavkům náročnější klientely hledající vysokou kvalitu poskytování služeb. Hotel disponuje 43 pokoji s celkovou kapacitou 96 lůžek. V komfortně zařízených pokojích a apartmánech Vám zajistíme pohodu a luxus na vaší dovolené nebo pracovní …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Radhošťská 1691, Rožnov pod Radhoštěm
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Vsetín
Obec
Rožnov pod Radhoštěm

Fotogalerie k článku

Horal se nachází v okrajové části města Rožnov pod Radhoštěm, pod úpatím hory Radhošť. Hotel nabízí kvalitní ubytovací a gastronomické služby, které vyhoví i požadavkům náročnější klientely hledající vysokou kvalitu poskytování služeb. Hotel disponuje 43 pokoji s celkovou kapacitou 96 lůžek. V komfortně zařízených pokojích a apartmánech Vám zajistíme pohodu a luxus na vaší dovolené nebo pracovní cestě včetně standardních recepčních služeb.Všechny pokoje jsou v  moderním stylu, vybaveny luxusní kosmetikou Rituals,  LED televizorem s USB, bezpečnostním trezorem, příslušenstvím na přípravu čaje a kávy,  telefonem, pracovním stolem, minibarem, WiFi internetovým připojením. Součástí pokoje je vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, fénem, županem a pantoflemi. Vybavení apartmánů je rozšířeno o rohovou vanu a kávovar Nespresso. Pro nejmenší hosty je připravena dětská postýlka. Pokoje ve třetím patře jsou navíc vybaveny klimatizací. Nedílnou součástí hotelu je naše relaxační Wellness centrum s bazénem, kde nabízíme možnost opravdové relaxace, hloubkovou regenerační kůru či příjemné uvolnění od únavy a stresu.

Celoročně lze využít vnitřní bazén v budově ubytovacího zařízení. Ve wellness centru přímo v hotelu je pro hosty připraveno 6 saun ( Bio senná sauna, peelingová sauna, infrasauna, bylinná parní sauna, solná parní sauna, finská sauna),  hydromasážní vana Whirpool , odpočívárna, ochlazovací bazén s vodopádem, ledová sprcha a ledová kašna.  Nově máme také v provozu VENKOVNÍ část našeho wellness, kde se nachází další 3 sauny  ( rituální sauna, medová sauna, kombinovaná sauna) dále pak velmi aktraktivní venkovní ochlazovací jezírko, venkovní whirpool, odpočívárna s krbem a recepce s fresh barem.

V nabídce jsou jak zábaly tak např. čokoládové či medové masáže. Úschovna kol se nachází v budově hotelu. Hosté si mohou jízdní kolo zapůjčit přímo v hotelu. Pro zabavení dětí slouží dětské venkovní hřiště před hotelem.Ve vzdálenosti 500 metrů od hotelu se nachází golfové hřiště

Možnosti stravování

V příjemném prostředí restaurace je připraveno 100 míst pro pořádání svatebních a rodinných oslav, firemních večírků a rautů. Bohatá snídaně formou bufetu společně s příjemným posezením v prosklené restauraci vám zpříjemní začátek vašeho dne. Nabízíme vám velké množství jídel domácí a zahraniční kuchyně včetně krajových specialit. Od pondělí do pátku podáváme polední menu s výběrem ze 4 druhů jídel. V hotelové vinotéce najdete více než 40 druhů kvalitních tuzemských i zahraničních vín. Pátky jsou obohaceny tanečními večery s živou hudbou. V letních měsících je v provozu terasa s kapacitou 60 míst. Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště.

Popis okolí

Hotel Horal je umístěn ve Valašském kraji, jež má bohatou historii a množství cenných kulturních památek. Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm představuje unikátní centrum lidového stavitelství. Tato kulturně-přírodní památka, jejíž návštěvnost je srovnatelná s návštěvností Pražského hradu, umožňuje v koncepci živého muzea předvádět tradiční řemesla, pěstovat původní plodiny i chovat tradičním způsobem dobytek. Pro vyznavače sportu jsou v blízkém okolí hotelu k dispozici venkovní bazény, trampolíny, golfové hřiště, tenisové kurty, krytý bazén s tobogánem, jezdecký areál, zimní stadion, řada lyžařských vleků ve střediscích Pustevny, Soláň, Horní Bečva a Bílá, běžkařské tratě, stezky pro pěší turistiku a cykloturistiku, lanová dráha aj.

Tipy na výlet po okolí

K dalším známým místům v okolí Rožnova patří rozhledna Súkenická, Hrad Hukvaldy, Muzeum ve Velkých Karlovicích aj.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

01.06.2024 - 01.06.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

14.06.2024 - 14.06.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

12.07.2024 - 12.07.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

26.07.2024 - 26.07.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete