Statistika našeho portálu

  • 102 330 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Bedřichov

Bedřichov

Apartmány Bedřichov - Volno a slevy po 12.05. dále !! Ceny od 320 Kč/os./noc. Celoroční provoz. Ubytování v 5 pěkných apartmánech pro 2 - 8 osob s vlastním příslušenstvím, koupelnou i zařízenou kuchyňskou linkou, TV, koupelnou,WC, 2 apartmány i se 2 neprůchozími ložnicemi a obývacím pkojem, 1x s krbem, wi-fi internet. Velká zahrada. Venkovní posezení. Gril, ohniště. Parkování zdarma u objektu. Jen 80 metrů od začátku značených turistických a cykloturistických tras, v zimním období 500 metrů od sjezdovek a 80 metrů nebo 400 metrů od začátku značených běžkařských tras nástup na Jizerskou magistrálu (start Jizerské50).

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Vybavení

Každý apartmán má vlastní kuchyňskou linku vybavenu mikrovlnnou troubou lednicí s mrazícím boxem sklokeramickou varnou deskou rychlovarnou konvicí kávovarem topinkovačem a nádobím koupelnu WC. Restaurace 50 metrů.
Wi-fi internet zdarma.
Koupelna a toaleta v každém apartmánu.
TV/SAT.
Velká zahrada gril ohniště. Venkovní posezení pro každý apartmán.
Na zahradě houpačky skluzavky a prolézačky pro děti.
Naše apartmány leží na krásném místě 100 metrů příp. 400 metrů od začátku značených turistických a cykloturistických tras. V zimě jsme jen 500 metrů od lyžařských vleků a 100 metrů příp. 400 metrů od začátku značených běžkařských tras (nástup na Jizerskou magistrálu).

Popis ubytování

Ceny od 320 Kč/os./noc - Volno a slevy po 12.05. dále !! Ubytování v 5 pěkných apartmánech pro 2 - 8 osob, každý apartmán s vlastním příslušenstvím, kooupelnou i zařízenou kuchyňskou linkou, TV/SAT, koupelnou,WC, 2 apartmány i se 2 neprůchozími ložnicemi a obývacím pkojem, 1x s krbem. Wi-Fi internet i v apartmánech zdarma. Ideální místo pro celoroční dovolenou. Naše apartmány leží na krásném místě, jen 80 metrů od začátku značených turistických a cykloturistických tras, v zimním období 500 metrů od sjezdovek a 80 nebo 400 metrů od začátku značených běžkařských tras nástup na Jizerskou magistrálu (stadion, start Jizerské50). Ceny podle apartmánu, počtu osob, délky pobytu.

Apartmány jsou velmi pěkné, v každém apartmánu kuchyňská linka, TV, koupelna s vanou se sprchou, toaleta.

Kuchyňská linka je v každém apartmánu vybavena mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazícím boxem, sklokeramickou varnou deskou, rychlovarnou konvicí, kávovarem, topinkovačem, a nádobím.

Vytápění centrální, s regulací v každém apartmánu. Parkování zdarma u objektu. Velká svažitá zahrada, venkovní posezení. K dispozici zahradní nábytek, venkovní gril. Houpačky, prolézačky a skluzavky pro děti. Malý dětský bazén. Zahradou nám protéká malý potůček.

Nejbližší restaurace 50 metrů.

Máme stále dobré nabídky, optejte se prosím na cenu.

Ceny od 320 Kč/os. podle počtu osob, apartmánu a délky pobytu. 

V hlavní letní sezoně mezi 29.06. - 01.09. ceny od 390 Kč/os./noc podle apartmánu, konkrétního termínu, délky pobytu a počtu osob.

Pobyty přes státní svátky od 390 Kč/os./noc.

Víkendové pobyty od 370 Kč/os./noc.

Mimosezonní ceny od 320 Kč/os./noc.

 

Únorové ceny od 490 Kč/os./noc podle apartmánu, konkrétního termínu, počtu osob a délky pobytu.

V lednu víkendové ceny od 490 Kč/os./noc podle apartmánu, počtu osob a konkrétního termínu.

Silvestrovské ceny na dotaz.

Možnosti stravování

Každý apartmán má vlastní zařízenou kuchyňskou linku - vybavenu mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazícím boxem, sklokeramickou varnou deskou, příp. i el. troubou AP č.1, rychlovarnou konvicí, kávovarem, topinkovačem, a nádobím. Nejlbižší restaurace 40 metrů, obchody s potravinami v blízkosti.

Popis okolí

Krásné prostředí Jizerských hor, Bedřichov leží v jejich centrální části jako ideální východisko pro výlety. V místě jsou obchody, restaurace, potraviny, bowlingové dráhy, tenisové kurty, lanový park, bobová dráha.

Značené běžkařské trasy 100 metrů, sjezdovky 500 metrů od nás.

Tipy na výlet po okolí

Možnost pěkných výletů, bývalé sklářské hutě, rozhledny, projížďky na koni, v kočáře, přehrada Černá Nisa, Jablonecká přehrada, bobová dráha apod.. Výborné podmínky pro cykloturistiku. V Liberci, 7 km, se nachází největší Aquapark v Čechách, zoologická a botanická zahrada.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete