Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Penzion Dvorce Třeboň - Pohodová dovolená pro rodiny s dětmi

Třeboň

Pohodovou dovolenou v roce 2019 si můžete naplánovat již nyní. V penzionu Dvorce u Třeboně vás čeká stylové ubytování, dětské hřiště, domácí kuchyně a krásné výlety na kole nebo pěšky.

Fotogalerie k článku

Dětské hřiště, vlastní rybník, kde spolu s dětmi můžete chytit svou první rybu, poctivá a zdravá domácí kuchyně z vlastních a regionálních produktů, včetně bio hovězího masa z dvoreckého chovu.

Dlouhé teplé večery, příjemně strávené na terasách nad hladinou rybníčku spolu s dobrým vínem a místními vyhlášenými specialitami, rodinné grilování, stejně jako bohaté snídaně ze švédských stolů jsou nezapomenutelné.

Stylové a vždy čisté pokoje, usměvavý a ochotný personál, a hlavně bezpočet výletních cílů, za kterými můžete vyrazit na kole nebo pěšky po cestách kolem třeboňských rybníků rovnou od penzionu.

To je penzion Dvorce u Třeboně, kam se opakovaně rády vracejí rodiny s dětmi, aby zde prožily krásné zážitky, odpočinuly si a vychutnaly si společné chvíle.

Svou dovolenou v roce 2019 si můžete rezervovat již nyní. Nebo ji můžete někomu darovat formou dárkových poukazů, které penzion nabízí v několika variantách.

Mapa

« zpět na seznam položek

Sdílet

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete